La DO Empordà organitza una jornada monogràfica sobre els seus reconeguts vins dolços

26/04/2015
El Consell Regulador de la DO Empordà, amb la col·laboració del Patronat de Turisme Girona Costa Brava i l'Ajuntament de Figueres i el Departament d'Agricultura, ha organitzat la primera edició de la jornada 'Vi dolç Empordà', que s'ha celebrat el dia 25 d'abril a Figueres amb l'objectiu difondre els vins dolços de l'Empordà i promoure l'ús social d'uns vins únics i singulars. 
 
La jornada es va iniciar amb cinc sessions de maridatge de vins dolços amb aperitius i postres, al saló de descans del Teatre Municipal 'El Jardí'. Durant les sessions, de 45 minuts de durada, s'han tastat tres vins dolços maridats amb productes locals de qualitat (foie, formatge blau, crema de carbassa, poma, mel, confitures, galetes, mató......). Els tastos han estat dirigits pels sommeliers Laura Masramon i Joan Benejam.
 
A la tarda, la Rambla de Figueres va acollir una fira de degustació i venda de vins dolços DO Empordà, amb tastets d'altres productes de qualitat de l'Empordà. I va tancar a jornada un concert de Joan Dausà, als Jardins del Consel l Comarcal de l'Alt Empordà. Aquesta actuació es va maridadar amb un combinat amb base de garnatxa elaborat pel bartender Manel Vehí, del Boia Nit, de Cadaqués. 
 
La jornada formava part del Festival Vívid i de la programació de les Fires i Festes de la Santa Creu de Figueres. 
 
 

Notícies relacionades

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n’acceptes l’ús. Més informació
ACCEPTAR