Sopars maridats amb vins de la DO Empordà

01/02/2013
'Sopars Maridats" és una invitació a gaudir de la gastronomia i els bon vins. Un binomi integrat per un cuiner i in cellerer, que han triat els millors plats del restaurant per gaudir plenament dels vins dels celler que millor acompanyen cada plat del restaurant. 

Cada divendres, entre l'1 de febrer i el 7 de juny, amb l'excepció de Setmana Santa, podeu gaudir d'aquests menús fets a mida, amb preus que oscil·len entre els 30 i els 60 euros. 

Aquí podeu consultar les dates, els restaurants i cellers participants (Bodegues Trobat, Celler Espelt, Oliver Conti, Masia Serra, Terra Remota, Arché Pagès, *lavinyeta, Mas Llunes, Martín Faixó, Mas Estela, Vinyes d'Olivardots, Empordàlia, Vinyes del Aspres, Clos d'Argon, Finca Bell-lloc, Martín Fabra, Can Sais i Castell de Perelada). 


Notícies relacionades

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n’acceptes l’ús. Més informació
ACCEPTAR