Agenda

Doble exposició al Celler Espelt

Data: del 08/02/2013 al 27/02/2013

Hora: -

Lloc: Celler Espelt

El divendres dia 8 de febrer a les vuit del vespre l’Espai d’Art Espelt de Vilajuïga presenta l’exposició El bestiar i la terrissa de la col·lecció de Josep Maria Benejam i les fotos naturalistes de Roger Lleixà. La mostra es podrà veure fins al 27 de febrer del 2013.

Sopars maridats amb l'Hotel La Plaça i els vins de Masia Serra

Data: 22/02/2013

Lloc: Hotel La Plaça

'Sopars Maridats" és una invitació a gaudir de la gastronomia i els bon vins. Un binomi integrat per un cuiner i un cellerer, que han triat els millors plats del restaurant per gaudir plenament dels vins dels celler que millor acompanyen cada àpat. En aquesta ocasió, maridatge de la gastronomia de l'Hotel La Plaça i els vins de Masia Serra. 


Els sopars es celebren cada divendres, entre l'1 de febrer i el 7 de juny, amb l'excepció de Setmana Santa, amb preus que oscil·len entre els 30 i els 60 euros. En aquesta enllaç més informació i telèfons de reserva.

Jornada de portes obertes al celler Martín Faixó (Places esgotades)

Data: 23/02/2013

Hora: Tot el dia

Lloc: Celler Martín Faixó

Jornada de portes obertes al celler Martín Faixó de Cadaqués, el dia 23 de febrer, amb els següents horaris:

-11.00H Visita al celler + tast 
-12.30H Visita al celler + tast 
-14.00H Dinar popular
-16.00H Cursa de bótes

PLACES ESGOTADES!!!!!!!!!

Cursos de Cuina a Empordàlia

Data: 23/02/2013

Hora: 11.00H

Lloc: Celler Empordàlia

Empordàlia organitza quatre tallers de cuina amb el xef Pol Cabanas a partir dels productes d'Empordà a Taula. Els participants podran aprendre a cuinar amb oli de Pau (23 de febrer), a elaborar arrossos de Just Married (9 de març), a preparar amanides i entrants amb les cremes i salses de Can Carriot (23 de març) i maridar melmelades i formatges amb els vins d'Empordàlia (13 d'abril).

Els cursos s'impartiran els dissabtes de 11 a 13.00h a l'Agrobotiga de Vilajuïga, i després del curs es podran degustar els plats a la terrassa d'Empordàlia acompanyant-los dels vins del mateix celler. Al final del curs se sortejaràn productes d'Empordàlia i de Berdala (Girona Cook).

El cost de l'inscripció és de 12€, i els acompanyants 5€, fet que els permet poder menjar a la terrassa d'Empordàlia. Per a informació i reserves al telèfon 972 53 01 40  i a l'adreça electrònica asala@empordalia.com

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n’acceptes l’ús. Més informació
ACCEPTAR