Agenda

Tast de brunyols i vins dolços a Empordàlia

Data: del 29/03/2013 al 01/04/2013

Lloc: Agrobotiga Empordàlia a Vilajuïga

Aquests dies de Setmana Santa podeu apropar-vos a l'grobotiga d'Empordàlia, a Vilajuïga,  per tastar els  brunyols elaborats pel xef de la casa. A més els podreu maridar amb les varietats de vins dolços del celler.

Sopars maridats Restaurant Hotel Aigua Blava i vins de Martin Faixó

Data: 05/04/2013

Lloc: Restaurant Hotel Aigua Blava

'Sopars Maridats" és una invitació a gaudir de la gastronomia i els bon vins. Un binomi integrat per un cuiner i un cellerer, que han triat els millors plats del restaurant per gaudir plenament dels vins dels celler que millor acompanyen cada àpat. En aquesta ocasió, maridatge de la gastronomia del restaurant Hotel Aigua Blava i els vins del celler Martin Faixó. 


Els sopars es celebren cada divendres, entre l'1 de febrer i el 7 de juny, amb l'excepció de Setmana Santa, amb preus que oscil·len entre els 30 i els 60 euros. En aquesta enllaç més informació i telèfons de reserva.

Presentació del llibre 'Una Dona d'aigua' i espectacle musical al celler Espelt

Data: 11/04/2013

Hora: 20.00H

Lloc: Celler Espelt, de Vilajuïga

El Celler Espelt, de Vilajuïga, acull la presentació, amb espectacle musical, de la novel·la: "Una dona d'aigua", amb la seva autora, Núria Esponellà, que estarà acompanyada per Maite Mer i Santi Escura, al piano.

Sopars maridats Restaurant El Fort i vins de Mas Estela

Data: 12/04/2013

Lloc: Restaurant El Fort

'Sopars Maridats" és una invitació a gaudir de la gastronomia i els bon vins. Un binomi integrat per un cuiner i un cellerer, que han triat els millors plats del restaurant per gaudir plenament dels vins dels celler que millor acompanyen cada àpat. En aquesta ocasió, maridatge de la gastronomia del restaurant El Fort i vins del celler Mas Estela.


Els sopars es celebren cada divendres, entre l'1 de febrer i el 7 de juny, amb l'excepció de Setmana Santa, amb preus que oscil·len entre els 30 i els 60 euros. En aquesta enllaç més informació i telèfons de reserva.

Darrer taller de cuina amb el xef Pol Cabanas a Empordàlia

Data: 13/04/2013

Hora: 11.00H

Lloc: Empordàlia. Agrobotiga de Vilajuïga

Empordàlia organitza el darrer del squatre tallers de cuina que realitza amb el xef Pol Cabanas a partir dels productes d'Empordà a Taula. Els participants podran aprendre a maridar melmelades i formatges amb els vins d'Empordàlia (13 d'abril).

Els cursos s'impartiran els dissabtes de 11 a 13.00h a l'Agrobotiga de Vilajuïga, i després del curs es podran degustar els plats a la terrassa d'Empordàlia acompanyant-los dels vins del mateix celler. Al final del curs se sortejaràn productes d'Empordàlia i de Berdala (Girona Cook).

El cost de l'inscripció és de 12€, i els acompanyants 5€, fet que els permet poder menjar a la terrassa d'Empordàlia. Per a informació i reserves al telèfon 972 53 01 40  i a l'adreça electrònica asala@empordalia.com

Sopar maridat al Vicus Restaurant amb vins de Vinyes dels Aspres

Data: 18/04/2013

Lloc: Vicus Restaurant (Pals)

El Vicus Resturant, de Girona, proposa sopars amb el maridatge dels vins de la DO Empordà. El proper sopar, el proper 18 d'abril, amb 4 vins de Vinyes dels Aspres i 4 plats. (35€ IVA inclòs) Places limitades 
T. 972 63 60 88

Sopars maridats amb el Restaurant La Gamba i els vins de Vinya d'Olivardots

Data: 19/04/2013

Lloc: Restaurant La Gamba

'Sopars Maridats" és una invitació a gaudir de la gastronomia i els bon vins. Un binomi integrat per un cuiner i un cellerer, que han triat els millors plats del restaurant per gaudir plenament dels vins dels celler que millor acompanyen cada àpat. En aquesta ocasió, maridatge de la gastronomia del restaurant La Gamba i els vins del celler Vinya d'Olivardots.


Els sopars es celebren cada divendres, entre l'1 de febrer i el 7 de juny, amb l'excepció de Setmana Santa, amb preus que oscil·len entre els 30 i els 60 euros. En aquesta enllaç més informació i telèfons de reserva.

Tast dels vins del celler Espelt a la Bodega Aurora

Data: 20/04/2013

Hora: 19.00h

Lloc: Bodega Aurora (El Port de la Selva)

La Bodega Aurora, del Port de la Selva, acull la presentació i tast de vins Espelt amb la participació de l'enòloga i propietària del celler, Anna Espelt. Inscripcions al 635 93 40 19 o al correu info@bodegaaurora.cat 

Preu: 6 euros.
Places limitades.

Sopars maridats amb el Restaurant El Far i els vins d'Empordàlia

Data: 26/04/2013

Lloc: Restaurant El Far

'Sopars Maridats" és una invitació a gaudir de la gastronomia i els bon vins. Un binomi integrat per un cuiner i un cellerer, que han triat els millors plats del restaurant per gaudir plenament dels vins dels celler que millor acompanyen cada àpat. En aquesta ocasió, maridatge de la gastronomia del restaurant El Far i els vins del celler Empordàlia.


Els sopars es celebren cada divendres, entre l'1 de febrer i el 7 de juny, amb l'excepció de Setmana Santa, amb preus que oscil·len entre els 30 i els 60 euros. En aquesta enllaç més informació i telèfons de reserva.

Cuina a sis mans a Empordàlia

Data: 27/04/2013

Hora: Matí

Lloc: Empordàlia. Agrobotiga de Vilajuïga

Després de dues setmanes consecutives fent un ple absolut al curs de Cuina a 6 mans, per aquest proper dissabte, 27/04, s'espera repetir l'èxit amb la participació dels xefs Joan Carles Alvarez (La Fornal), Joan Calsina (El Vaixell) i Jordi Castelló (L'Ou d'Or). 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n’acceptes l’ús. Més informació
ACCEPTAR