Agenda

Sopars maridats amb el Restaurant Les Planolles i els vins de Vinyes dels Aspres

Data: 03/05/2013

Lloc: Restaurant Les Planolles

'Sopars Maridats" és una invitació a gaudir de la gastronomia i els bon vins. Un binomi integrat per un cuiner i un cellerer, que han triat els millors plats del restaurant per gaudir plenament dels vins dels celler que millor acompanyen cada àpat. En aquesta ocasió, maridatge de la gastronomia del restaurant Les Planolles i els vins del celler de Vinyes dels Aspres.


Els sopars es celebren cada divendres, entre l'1 de febrer i el 7 de juny, amb l'excepció de Setmana Santa, amb preus que oscil·len entre els 30 i els 60 euros. En aquesta enllaç més informació i telèfons de reserva.

Tallers de Tast de Vins & Sopars de Tapes

Data: 03/05/2013

Hora: 20.00H

Lloc: Restaurant Vilanova, de Salt

Durant el mes de maig el restaurant Vilanova i SomVi summiler ofereixen Tallers de tast de vins & Sopars de Tapes. El 3 de maig, Iniciació al tast de vins amb Lluis Vilanova i el 31 de mateix mes, Tast de Vins Empordà, amb Laura Masramon. 

Showcooking a @lavinyeta

Data: 05/05/2013

Hora: 10.00H a 15.00H

Lloc: celler *lavinyeta

*lavinyeta! et proposa anar al celler a cuinar i a degustar una selecció de bons productes. Diumenge 5 de maig el celler acull una nova sessió de showcooking, que s'inicia a les 10.00H del matí i acaba a cap a les 15.00H.


IV Terra de Vi a El Port de la Selva

Data: 05/05/2013

Hora: Mati

Lloc: El Port de la Selva

El proper 5 de maig, el Port de la Selva acull la quarta edició de Terra de Vi. Organitzada per la Bodega Aurora, la proposta inclou la degustació de vins de cellers de l'Empordà; tastets de formatges, embotits i altres productes, i venda i degustació d'oli empordanès, entre altres activitats. A més, durant tot el cap de setmana, els restaurants del municipi oferiran menús especials. 

Més informació a www.bodegaaurora.cat

Sopar Maridat al Vicus Restaurant amb vins del celler Gelamà

Data: 09/05/2013

Lloc: Vicus Restaurant (Pals)

El Vicus Resturant, de Girona, proposa sopars amb el maridatge dels vins de la DO Empordà. El 9 de maig, amb 4 vins del celler Gelamà i  4 plats. (35€ IVA inclòs) Places limitades 
T. 972 63 60 88

Exposició col·lectiva i multidisciplinar al Celler Espelt

Data: del 10/05/2013 al 20/06/2013

Lloc: Celler Espelt, de Vilajuïga

El Celler Espelt acull l'exposició col·lectiva i multidisciplinar amb obres de 18 artistes gironins.


 
Bep Marqués | Dolors Bosch | Francesc Carbonell | Guillem Terribas | Vicenç Huedo | J. Renart | Jordi Gispert | Jordi Gispert Saget | Jordi Miquel Riera | Jordi Roura | J.Mª Oliveras | Josep Perpinyà | LLuís Bosch Martí | Lluís Costa |   Miquel Ruíz | Miquel Simón | Quim Corominas | Yinping Ma |

Cuina a sis mans a Empordàlia

Data: 11/05/2013

Lloc: Agrobotiga Empordàlia a Vilajuïga

Última sessió de programa Cuina a sis mans a Empordàlia, amb la participació delx xefs dels restaurants Antaviana, Can Jeroni i l'Oca Pintada. El preu és de 5 EUROS. Inscripcions a: +info: asala@empordalia.com


1 Mostra de Vins de l'Empordà a Sant Feliu de Guíxols

Data: 11/05/2013

Hora: de 12.00H a 13.30H i de 17.00H a les 20.30H

Lloc: Sant Feliu de Guíxols

 1ª Mostra de Vins de l'Empordà a Sant Feliu de Guíxols, amb tast de vins al carrer i tast guiat a càrrec de la sommelier Laura Masramon. Oganitzat per Casellas Viader amb la col·laboració de l'Ajuntament del municipi, de 12.00H a 13.30H tindrà lloc, a l'aula gastronòmica Mercat, el tast guiat a càrrec de Laura Masramon. A la tarda, de les 17.00H a les 20.30H, es celebrarà el tast de vins al carrer amb la participació dels cellers Cellers d'en Guilla, Masia Serra, Hugas de Batlle, Arché Pagès i Gelamà. 

Sopars maridats amb el Restaurant Hotel Casamar i els vins de Clos d'Agon

Data: 17/05/2013

Lloc: Restaurant Hotel Casamar

'Sopars Maridats" és una invitació a gaudir de la gastronomia i els bon vins. Un binomi integrat per un cuiner i un cellerer, que han triat els millors plats del restaurant per gaudir plenament dels vins dels celler que millor acompanyen cada àpat. En aquesta ocasió, maridatge de la gastronomia del restaurant hotel Casamar i els vins del celler Clos d'Agon.


Els sopars es celebren cada divendres, entre l'1 de febrer i el 7 de juny, amb l'excepció de Setmana Santa, amb preus que oscil·len entre els 30 i els 60 euros. En aquesta enllaç més informació i telèfons de reserva.

Sopars maridats amb el Restaurant Hotel La Costa i els vins de Finca Bell-loc

Data: 17/05/2013

Lloc: Restaurant Hotel La Costa

'Sopars Maridats" és una invitació a gaudir de la gastronomia i els bon vins. Un binomi integrat per un cuiner i un cellerer, que han triat els millors plats del restaurant per gaudir plenament dels vins dels celler que millor acompanyen cada àpat. En aquesta ocasió, maridatge de la gastronomia del restaurant hotel La Costa i els vins del celler Finca Bell-lloc.


Els sopars es celebren cada divendres, entre l'1 de febrer i el 7 de juny, amb l'excepció de Setmana Santa, amb preus que oscil·len entre els 30 i els 60 euros. En aquesta enllaç més informació i telèfons de reserva.

VI edició d'Arrels del Vi

Data: del 18/05/2013 al 19/05/2013

Hora: De 12h a 15h i de 17h a 22h

Lloc: Sant Martí d'Empúries

La fira vitivinícola professional Arrels del Vi  torna a celebrar-se a Sant Martí d'Empúries el 18 i 19 de maig. Una oportunitat única de descobrir excel·lents vins empordanesos i de comprar a preu de celler veritables joies vinícoles. L'horari és de 12h a 15h i de 17h a 22h.
El preu, de 15 euros, inclou: 
-Degustació oberta dels millors vins de la D.O. Empordà 
-1 Copa Schott, l'única ecològica i la més resistent
-Visita guiada a les Ruïnes d’Empúries i tast de “Mulsum” (vi romà), a les 16h des de
la Porta Marina
-Arrels Kids: tallers creatius per als més petits, de 18h a 21h
-Tapes de maridatge
-Venda directa de vins a preu de celler

Més informació a www.arrelsdelvi.com

Sopars maridats amb el Restaurant La Xicra i els vins de Martí Fabra

Data: 24/05/2013

Lloc: Restaurant La Xicra

'Sopars Maridats" és una invitació a gaudir de la gastronomia i els bon vins. Un binomi integrat per un cuiner i un cellerer, que han triat els millors plats del restaurant per gaudir plenament dels vins dels celler que millor acompanyen cada àpat. En aquesta ocasió, maridatge de la gastronomia del restaurant La Xicra i els vins del celler Martí Fabra.


Els sopars es celebren cada divendres, entre l'1 de febrer i el 7 de juny, amb l'excepció de Setmana Santa, amb preus que oscil·len entre els 30 i els 60 euros. En aquesta enllaç més informació i telèfons de reserva.

Dissabtes enoturístics ( Sant Pere de Rodes i celler *lavinyeta)

Data: 25/05/2013

Hora: 10.00H

Lloc: Sant Pere de Rodes - *lavinyeta

El consorci Terramar organitza els "Dissabtes enoturístics" que combinen la visita a un conjunt monumental i a un celler de la DO Empordà. El quart dissabte de cada mes, el programa inclou la visita a Sant Pere de Rodes i a les vinyes i celler de *lavinyeta amb tast. Reverves i més informació: 972510347 / 972387559 / terramar@terramar.org

Tocs de vi de l'Empordà a Girona

Data: del 31/05/2013 al 02/06/2013

Hora: 18.00H a 23.00H

Lloc: Plaça de la Independència (Girona)

Del 31 de maig al 2 de juny, la plaça de la Independència de Girona acull aquest nou esdeveniment que combina el tast dels vins de disset cellers la DO Empordà amb les tapes dels restaurants d'aquest emblemàtic espai. A 'Tocs de vi de l'Empordà a Girona' hi participen disset cellers empordanesos: *lavinyeta; Castell de Peralada; Celler Arché Pagès; Celler Brugarol; Celler Can Sais; Celler Cooperatiu d’Espolla; Celler Martí Fabra; Cellers Santamaria Cooperativa de Garriguella; Empordàlia; Celler Espelt; Mas Llunes; Mas Pòlit; Oliveda; Terra Remota; Vinyes dels Aspres i Vinyes d'Olivardots.

El preu és de cinc euros inclou la copa i cinc tiquets de vins. El preu de les tapes és d'un euro cadascuna. L'horari dels tres dies és de les sis de la tarda a les onze de la nit.

Sopars maridats amb el Restaurant Hotel Llevant i els vins de Can Sais

Data: 31/05/2013

Lloc: Restaurant Hotel Llevant

'Sopars Maridats" és una invitació a gaudir de la gastronomia i els bon vins. Un binomi integrat per un cuiner i un cellerer, que han triat els millors plats del restaurant per gaudir plenament dels vins dels celler que millor acompanyen cada àpat. En aquesta ocasió, maridatge de la gastronomia del restaurant hotel Llevant i els vins del celler Can Sais. 


Els sopars es celebren cada divendres, entre l'1 de febrer i el 7 de juny, amb l'excepció de Setmana Santa, amb preus que oscil·len entre els 30 i els 60 euros. En aquesta enllaç més informació i telèfons de reserva.

Tallers de tast de vins & Sopars de tapes

Data: 31/05/2013

Hora: 20.00H

Lloc: Restaurant Vilanova, de Salt

Durant el mes de maig el restaurant Vilanova i SomVi summiler ofereixen Tallers de tast de vins & Sopars de Tapes. El 3 de maig, Iniciació al tast de vins amb Lluis Vilanova i el 31 de mateix mes, Tast de Vins Empordà, amb Laura Masramon. 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n’acceptes l’ús. Més informació
ACCEPTAR