Agenda

Ruta de tapes a Figueres amb els vins de Masia Serra

Data: del 20/12/2013 al 31/03/2014

Lloc: Figueres_Celler Masia Serra

El celler Masia Serra y sis restaurants de Figueres han posat en marxa la campanya 'Ruta de Tapes de Figueres' amb Masia Serra. En els 6 restaurants escollits - Antaviana, Cal Músic, Granada Vins, Nou Saboya, Sentits Gastrobar i Txot's - es pot gaudir d'un gran assortit d'excel·lents tapes, acompanyades pels vins de Masia Serra. 

Els consumidors poden sol·licitar la tarja de la ruta que trobaran  als diferents restaurants adscrits a la ruta  o en el propi celler.  Cal que el client demani una tapa, acompanyada d'una copa de vi de Masia Serra, i el responsable de cada establiment  marcarà una casella. La tarja es pot utilitzar a un o a varis dels locals adherits que es prefereixi fins omplir les 6 caselles. Un cop el client tingui totes les sis caselles de la tarja marcades, es pot posar en contacte amb Masia Serra i li regalaran  una visita al celler amb degustació de vins.

La campanya s'allarga fins el proper 31 de març, essent el termini màxim per fer la visita-degustació al celler fins el juny de l'any vinent. 

Exposició #Instatres al celler Espelt

Data: del 17/01/2014 al 08/02/2014

Hora: -

Lloc: Celler Espelt (Vilajuïga)

El celler Espelt de Vilajuïga acull l'exposició #Instatres amb les imatges de tres reconeguts isntagramers i fotògrafs: Miquel Ruiz (@photomiquelruiz), Isaac Ruiz (@monocrom_) i Jordi Gamell (@narj)   

La ianuguració té lloc el dia 17 de gener a les vuit del vespre. 

Visita teatralitzada a la Cooperativa de Garriguella

Data: 02/02/2014

Hora: 11.00H

Lloc: Cooperativa de Garriguella

La Cooperativa de Garriguella i l'empresa Terramar us proposen una activitat enoturística diferent: una visita teatralitzada anomenada “L’Agustí, en Valentí i els secrets del bon vi”. Consisteix en una visita molt amena i entretinguda en la qual hi ha dos actors que interactuen, l’Agustí (enòleg de prestigi, qualificat en les millors universitats d’arreu del món) i en Valentí (viticultor soci de la Cooperativa) expliquen tot el procés d’elaboració del vi (recol·lecció, elaboració, emmagatzematge, embotellament). L'activitat finalitza amb un tast de vins que trencaran tòpics. Una visita adequada per a tot tipus de públic perquè grans i petits gaudeixin del món del vi i de la singularitat de la Cooperativa. El preu de la visita és de 10 €/adult, grup mínim 10 adults, menors de 6 anys gratuït, de 7 a 17 anys 5 € i es farà tots els primers diumenges de mes a les 11h. Informació i reserves al 972 53 00 02. 

Visites teatralitzades al Celler d'Espolla

Data: 02/02/2014

Hora: Diverses hores

Lloc: Celler Espolla

Gaudeix de visites guiades teatralitzades al Celler Cooperatiu d'Espolla per entendre com funciona la cooperativa i descobrir les instal·lacions tot pasant una bona estona i tastant algun dels seus vins. Les primeres sessions tenen lloc els diumenges. Imprescindible reservar plaça prèviament, trucant al 972 563 049 o omplint el formulari del seu web.  L’activitat té un preu de 6€ i dura aproximadament una hora.
10.00H Visita en francès
11.30H Visita en català

Sopar maridatge a La Gamba de Palamós amb vins de Can Sais

Data: 07/02/2014

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant La Gamba de Palamós

El restaurant La Gamba de Palamós celebra un nou sopar maridatge el divendres 7 de febrer, a les 21.00H. En aquesta ocasió, els vins del celler Can Sais són els protagonistes de la vetllada. L'enòloga i propietària de Can Sais, Marta Arenas, i el cap de cuina del restaurant, Josep Garcia, proposen un recorregut entre sis vins del celler degudament presentats, acompanyats de diferents tastets pensats expressament per a l'ocasió.

Cuina de l'Empordà amb el xef Pol Cabanes a Empordàlia (Oli)

Data: 08/02/2014

Hora: 11.00H

Lloc: Empordàlia (Vilajuïga)

Sessió del cicle 'Cuina de l'Empordà' amb el xef Pol Cabanes, a Empordàlia, dedicada a l'oli de Pau.

Preu activitat: 10€ per persona (inclou tastet de vins i tast dels diferents plats). 
Horari: 11.00h matí fins les 13.00h. Al final, hi haurà un sorteig d'un lot d'Empordàlia. 
+ informació i reserves: asala@empordalia.com

Visites teatralitzades al Celler d'Espolla

Data: 09/02/2014

Hora: Diverses hores

Lloc: Celler Espolla

Gaudeix de visites guiades teatralitzades al Celler Cooperatiu d'Espolla per entendre com funciona la cooperativa i descobrir les instal·lacions tot pasant una bona estona i tastant algun dels seus vins. Les primeres sessions tenen lloc els diumenges. Imprescindible reservar plaça prèviament, trucant al 972 563 049 o omplint el formulari del seu web.  L’activitat té un preu de 6€ i dura aproximadament una hora.
10.00H Visita en francès
11.30H Visita en català

Cuina de l'Empordà amb el xef Pol Cabanes a Empordàlia (Arrós)

Data: 15/02/2014

Hora: 11.00H

Lloc: Empordàlia (Vilajuïga)

Sessió del cicle 'Cuina de l'Empordà' amb el xef Pol Cabanes, a Empordàlia, en el què els participants aprendran a cuinar arrosos amb productes de l'Empordà a la Taula.

Preu activitat: 10€ per persona (inclou tastet de vins i tast dels diferents plats). 
Horari: 11.00h matí fins les 13.00h. Al final, hi haurà un sorteig d'un lot d'Empordàlia. 
+ informació i reserves: asala@empordalia.com

Visites teatralitzades al Celler d'Espolla

Data: 16/02/2014

Hora: Diverses hores

Lloc: Celler Espolla

Gaudeix de visites guiades teatralitzades al Celler Cooperatiu d'Espolla per entendre com funciona la cooperativa i descobrir les instal·lacions tot pasant una bona estona i tastant algun dels seus vins. Les primeres sessions tenen lloc els diumenges. Imprescindible reservar plaça prèviament, trucant al 972 563 049 o omplint el formulari del seu web.  L’activitat té un preu de 6€ i dura aproximadament una hora.
10.00H Visita en francès
11.30H Visita en català

Vins del celler Martí Fabra amb jazz

Data: 21/02/2014

Hora: 20.30H

Lloc: La Fundació Restaurant i Viniteca (Girona)

Aquest divedres, 21 de febrer , a les 20.30H, nova edició del cicle “Nits de vins amb jazz” a La Fundició Restaurant i Viniteca, de Girona. En aquesta ocasió, amb la presentació i tast dels vins del Celler Martí Fabra. Hi haurà la degustació dels plats del menú, música jazz en directe, sorteig d'ampolles del celler i moltes sorpreses més. El preu és de 25 euros per persona. Per assistir-hi cal fer reserva prèvia: lafundicio@outlook.com o 972 224 130.

'Sopars Maridats' amb el restaurant Sa Punta i els vins de Bodegues Trobat

Data: 21/02/2014

Hora: 21.30H

Lloc: Restaurant Sa Punta de Pals

Sopar Maridat del restaurant Sa Punta, de Pals, i el celler Bodegues Trobat, de Garriguella.  La campanya Sopars Maridats es fonamenta en uns menús sopars elaborats per cada un dels 18 restaurants de Cuina de l’Empordanet que aniran maridats amb els vins dels 24 cellers participants de la DO Empordà que millor combinin amb cada plat del menú. Reserves al 972 63 64 10 www.hotelsapunta.com


Uriçada i copa de cava d'Oliveda

Data: 22/02/2014

Hora: 12.00H

Lloc: Sant Feliu de Guíxols

Els Jardins de Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols acullen una uriçada popular com a acte de cloenda de la campanya gastronòmica “La Cuina de l’Uriç”, campanya que ha estat present a diferents restaurants de la Ciutat durant els mesos de desembre, gener i febrer. Tothom qui ho desitgi pot degustar sis uriços amb una llesca de pa i una copa de cava del celler Oliveda al preu de 6€.


Cuina de l'Empordà amb el xef Pol Cabanes a Empordàlia (Formatges)

Data: 22/02/2014

Hora: 11.00H

Lloc: Empordàlia (Vilajuïga)

Darrera sessió del cicle 'Cuina de l'Empordà' amb el xef Pol Cabanes, a Empordàlia. En aquest cas, maridatge dels vins del celler amb els formatges de Mas Mercè. Preu activitat: 10€ per persona (inclou tastet de vins i tast dels diferents plats). Horari: 11.00h matí fins les 13.00h. Al final, hi haurà un sorteig d'un lot d'Empordàlia. 

+ informació i reserves: asala@empordalia.com


Visites teatralitzades al Celler d'Espolla

Data: 23/02/2014

Hora: Diverses hores

Lloc: Celler Espolla

Gaudeix de visites guiades teatralitzades al Celler Cooperatiu d'Espolla per entendre com funciona la cooperativa i descobrir les instal·lacions tot pasant una bona estona i tastant algun dels seus vins. Les primeres sessions tenen lloc els diumenges. Imprescindible reservar plaça prèviament, trucant al 972 563 049 o omplint el formulari del seu web.  L’activitat té un preu de 6€ i dura aproximadament una hora.
10.00H Visita en francès
11.30H Visita en català

4rt #VisàVisTR3SC amb Jordi Pujol i vins de Roig Parals

Data: 25/02/2014

Hora: 19.00H

Lloc: Museu Europeu d'Art Modern (Barcelona)

Nova edició del #VisàvisTR3SC. En aquesta ocasió, la proposta combina la conferència de l'expresident Jordi Pujol i un tast guiat de vins del celler empordanès Roig Parals.

'Sopars Maridats' amb el restaurant Els Tinars i els vins del celler Mas Llunes

Data: 28/02/2014

Hora: 21.30H

Lloc: Restaurant Els Tinars (Llagostera)

Sopar Maridat del restaurant Els Tinars, de Llagostera, i el celler Mas Llunes, de Garriguella. La campanya Sopars Maridats es fonamenta en uns menús sopars elaborats per cada un dels 18 restaurants de Cuina de l’Empordanet que aniran maridats amb els vins dels 24 cellers participants de la DO Empordà que millor combinin amb cada plat del menú. Reserves a 972 830 626.

'Sopars Maridats' amb el restaurant La Plaça i els vins del celler Martí Fabra

Data: 14/03/2014

Hora: 21.30H

Lloc: Restaurant La Plaça (Madremanya)

Sopar Maridat del restaurant La Plaça, de Madremanya, i el celler Martí Fabra, de Sant Climent Sescebes.  La campanya Sopars Maridats es fonamenta en uns menús sopars elaborats per cada un dels 18 restaurants de Cuina de l’Empordanet que aniran maridats amb els vins dels 24 cellers participants de la DO Empordà que millor combinin amb cada plat del menú. Reserves al 972 490 487. 

Curs d'iniciació a la cata a Castell Peralada

Data: 27/03/2014

Hora: 20.00H

Lloc: Peralada

Castell de Peralada ofereix un curs d'iniciació a la cata dividit en tres sessions.

13_3. Anàlisi sensorial
20_3. Elaboració de vins blancs i rosats.
27_3. Elaboració de vins negres i envelliment de vins. 
Places limitades. 
Preu del curs: 75 euros. 
Horari: 20.00H
+ informació: visitas@castilloperelada.com 

'Sopars Maridats' amb el restaurant Mas dels Arcs i els vins d'Empordàlia

Data: 28/03/2014

Hora: 21.30H

Lloc: Restaurant Mas dels Arcs (Palamós)

Sopar Maridat del restaurant Mas dels Arcs, de Palamós, i el celler Empordàlia, de Vilajuïga. La campanya Sopars Maridats es fonamenta en uns menús sopars elaborats per cada un dels 18 restaurants de Cuina de l’Empordanet que aniran maridats amb els vins dels 24 cellers participants de la DO Empordà que millor combinin amb cada plat del menú. Reserves al 972 315 135.


Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n’acceptes l’ús. Més informació
ACCEPTAR