Hora: Diversos horaris
Lloc: Diversos espais
Preu: Diversos preus
El VÍVID, el mes de l’enoturisme a la Costa Brava, s'ha consolidat com un dels esdeveniments de referència del país al voltant del turisme del vi.
El festival ofereix una selecció de les propostes enoturístiques més singulars que es poden viure a la Costa Brava. Són una seixantena d’activitats per a tots els públics que transformaran l’Alt Empordà i el Baix Empordà en l’epicentre de l’enoturisme de Catalunya.
La iniciativa promocional impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona rep el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori així com dels socis que integren el Club de la Ruta del Vi DO Empordà.
Consulta aquí totes les activitats.
Hora: 18.00 h
Lloc: Celler Mas Geli (Pals)
Preu: 45€
El celler Mas Geli - Pals us proposa una veritable festa dels sentits amb l'activitat "Explosions de Xocolata i Vi", un maridatge exepcional de vins seleccionats i la millor xocolata artesana de Pastisseria Ferrer Olot. I tot al bell mig de la vinya
Hora: 10.30 h
Lloc: Celler Mas Geli (Pals)
Preu: 25€
Mas Geli, de Pals, programa l'experiència "Yoga & Wine", un recorregut per la vinya mentre s'explica les característiques del celler, seguida d'una sessió d' ioga entre vinyes amb tast de vins.
Lloc: Celler Mas Llunes (Garriguella)
Preu: Adults : 18 € / De 12 a 17 anys: 8 € / De 0 a 11 anys: Gratuït
L’últim combat aeri de la Guerra Civil a Catalunya va succeir a Garriguella. En aquesta visita coneixereu aquesta història a través d’un recorregut per refugis i búnquers envoltats de vinyes i oliveres. Finalitzeu la proposta amb un tast de 5 vins i 3 olis d’oliva.
Hora: 18.30 h
Lloc: Celler La Vinyeta (Mollet de Perelada)
Preu: Adults (29.50 €) / Menors (15.50 €) / Gratuït menors de 3 anys
Fareu un passeig amb botànic de capçalera de La Vinyeta, l'Evarist March, per a endinsar-nos en el món de les herbes i d'aquesta gastronomia líquida tant tradicional que és la ratafia. Descobrireu un bon grapat de plantes mediterrànies que creixen entorn les vinyes i que personalitzaran la nostra ratafia: camamilla, fonoll, malva, farigola, plantatge, etc. La ratafia és una beguda d'autor; hi ha tantes ratafies com persones la produeixen. Cada família té la seva recepta que s'ha transmès de generació en generació. Aprendreu les bases per a crear una ratafia personalitzada. Només caldrà esperar quaranta dies per tastar una ratafia que segur que mostrarà l'essència del nostre paisatge mediterrani! En acabar el taller fareu una degustació de productes de La Vinyeta.