Agenda

Sopar maridat amb Mas Estela i el Restaurant El Molí

Data: del 26/02/2016 al 26/03/2016

Lloc: Pont de Molins

Sopar maridat amb els vins del celler Mas Estela i els plats del Restaurant El Molí. La proposta forma part de la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica.

Exposició 'Petjades' al celler Espelt

Data: del 04/03/2016 al 28/03/2016

Lloc: Celler Espelt (Vilajuïga)

"Petjades" és el títol de la nova exposició de Jordi Gispert que es pot veure a l’Espai d’Art del Celler Espelt.La mostra romandrà oberta del 4 al 28 de març. 

Sopar maridat amb Celler Espolla i el Restaurant Rosa dels Vents

Data: 04/03/2016

Lloc: Platja d'Aro

Sopar maridat amb els vins del celler Espolla i els plats del Restaurant Rosa dels Vents. La proposta forma part de la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica.

Sopar maridat amb Oliveda i el Restaurant Antaviana

Data: 04/03/2016

Lloc: Figueres

Sopar maridat amb els vins del celler Oliveda i els plats del Restaurant Antaviana. La proposta forma part de la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica.

Sopar maridat amb Vinyes d'Olivardots i el Restaurant La Gamba

Data: 11/03/2016

Lloc: Palamós

Sopar maridat amb els vins del celler Vinyes d'Olivardots i el Restaurant La Gamba. La proposta forma part de la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica.

Sopar maridat amb Can Sais i el Restaurant Duran

Data: 11/03/2016

Lloc: Figueres

Sopar maridat amb els vins del celler Can Sais i els plats del Restaurant Duran. La proposta forma part de la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica.

Sopar maridat amb AV.Bodeguers i el Restaurant Can Jeroni

Data: 18/03/2016

Lloc: Figueres

Sopar maridat amb els vins del celler AV.Bodeguers i els plats del Restaurant Can Jeroni. La proposta forma part de la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica.

Sopar maridat amb Roig Parals t i el Restaurant El Roser 2

Data: 18/03/2016

Lloc: L'Escala

Sopar maridat amb els vins del celler Roig Parals i els plats del Restaurant El Roser 2. La proposta forma part de la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica.

Vine a fer l'aperitiu al celler La Vinyeta

Data: del 19/03/2016 al 28/03/2016

Lloc: La Vinyeta (Mollet de Peralada)

El celler La Vinyeta et proposa l'activitat 'Et convidem a l'aperitiu'. Tasta les olivetes de la Mercè i el fuet dels pares carnissers amb la copa de vi a les mans. Amb la compra d'una caixa de vi, el celler et convida a fer l'aperitiu envoltat de vinyes i amb el cant dels ocellets. Visites i tastos tots els dies de Setmana Santa.

XIX Fira de la Garnatxa i el Brunyol de l'Empordà a Garriguella

Data: del 25/03/2016 al 26/03/2016

Hora: Tot el dia

Lloc: Garriguella

Amb la col·laboració dels cellers del municipi, els dies 25 i 26 de març Garriguella acull la XIX Fira de la Garnatxa i el Brunyol de l'Empordà. En destaca la fira on podeu degustar aquests productes o un tast guiat a càrrec de Marti Vallés, enòloeg i propietari de Cellers d'en Guilla. 

Joc familiar entre vinyes i oliveres a La Vinyeta

Data: 25/03/2016

Lloc: La Vinyeta (Mollet de Peralada)

El celler La Vinyeta us proposa l'activita 'Juguem entre vinyes i oliveres'. Els participants aniran a recollir els ous al galliner que després pintaran com a ous de Pasqua i jugaran amb jocs tradicionals i de fusta (bitlles, corda, curses de sacs, etc). Visita i tast per als adults, coques i sucs de fruita per a la mainada. 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n’acceptes l’ús. Més informació
ACCEPTAR