Agenda

Maridatge de música i vins DO Empordà a càrrec de Marcel Gregori

Data: 03/02/2017

Hora: 21.00H

Lloc: Cooperativa El Parral de Capmany

Preu: 10€

Divendres 3 de febrer a les 21.00h, Campany posarà en marxa la seva Festa Major amb un maridatge de vi amb música de la mà d'en Marcel Gorgori (del programa 'En Clau de Vi' de TV3, 'Va d'Òpera', etz). I tot seguit espectacle de màgia. Podeu adquirir les entrades a 10€ en aquest link. 

II Street Food Winter amb vins de la DO Empordà

Data: 04/02/2017

Lloc: Envelat del Mercat de la Vila de Llançà

El proper dissabte 4 de febrer tindrà lloc a Llançà la Segona edició del Street Food Winter a l’Envelat del Mercat de La Vila.

Aquesta activitat és una iniciativa dels restaurants de Llançà amb la col·laboració de l’Àrea de Turisme, Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Llançà, on el principal objectiu és oferir una activitat diferent i innovadora per promocionar la gastronomia local fora de la temporada alta turística.

L’esdeveniment consistirà en una oferta de 16 tapes a càrrec de 8 establiments locals les quals aniran acompanyades  dels vins de la DO Empordà i de la cervesa de la Mar d’Amunt.

Curs d'iniciació en ruta de vins i olis de la DO Empordà a la Cooperativa de Garriguella amb Laura Masramon

Data: 05/02/2017

Lloc: Cooperativa Agrícola de Garriguella-

Curs d'iniciació en ruta de vins i olis de la DO Empordà a càrrec de la somelier Laura Masramon.  El curs té lloc a vuit cellers empordanesos. En aquesta ocasió es visita la Cooperativa Agrícola de Garriguella.

www.lauramasramon.com

Visita eno-històrica al celler Mas Llunes

Data: 05/02/2017

Hora: 10.00H

Lloc: Celler Mas Llunes

Coneix la història que envolta el celler Mas Llunes a través de les visites eno-històriques  amb l’historiador David García Algilaga. En aquesta ocasió es visita el camp d’aviació militar republicà de Garriguella: 
Diumenge 5 de Febrer - 10:00h del matí

Curs d'iniciació en ruta de vins i olis de la DO Empordà al celler Mas Llunes amb Laura Masramon

Data: 12/02/2017

Lloc: Celler Mas Llunes

Curs d'iniciació en ruta de vins i olis de la DO Empordà a càrrec de la somelier Laura Masramon.  El curs té lloc a vuit cellers empordanesos. En aquesta ocasió es visita el celler Mas Llunes.

www.lauramasramon.com

Sopar maridat amb Bodegas Trobat i el restaurant Sa Punta

Data: 17/02/2017

Lloc: Pals

Sopar maridat amb els vins de la Bodega Torbat i els plats del restaurant Sa Punta. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola. 

Inscripcions

Visita al celler A.V. Bodeguers, dins del programa 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà

Data: 18/02/2017

Hora: 10.30H

Lloc: Celler AV Bodeguers (Vilamaniscle)

Preu: 10€ (gratuït pers membres de la Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà )

La Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà i el Consell Regulador de la DO Empordà organitzen aquesta visita que forma part del programa 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà. Aquesta iniciativa proprama una visita mensual a un celler empordanès i premia aquells amants del vi que més visites realitzen al llarg de l'any. Els participants que facin un mínim de cinc visites al llarg del 2017 rebran el diploma 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà. Es lliuraran butlletes durant les visites que caldrà dur-les a les oficines de la DO Empordà a Figueres amb les dades personals i els segells dels cellers visitats. Cada butlleta és personal i instranferible. 

+ info i reserves: lajoveconfraria@gmail.com 

Sopar maridat amb el celler Mas Llunes i el restaurant Rosa dels Vents

Data: 24/02/2017

Lloc: Platja d'Aro

Sopar maridat amb els vins del celler Mas Llunes i els plats del restaurant Rosa dels Vents. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Sopar maridat amb el celler Pere Guardiola i el restaurant La Gamba

Data: 24/02/2017

Lloc: Palamós

Sopar maridat amb els vins del celler Pere Guardiola i el restaurant La Gamba. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n’acceptes l’ús. Més informació
ACCEPTAR