Agenda

Curs d'iniciació en ruta de vins i olis de la DO Empordà al celler Masetplana amb Laura Masramon

Data: 02/04/2017

Lloc: Celler Masetplana

Curs d'iniciació en ruta de vins i olis de la DO Empordà a càrrec de la somelier Laura Masramon.  El curs té lloc a vuit cellers empordanesos. En aquesta ocasió es visita el celler Masetplana.

www.lauramasramon.com

Sopar maridat amb el celler Arché Pagès i el restaurant de l'Hotel Duran

Data: 07/04/2017

Lloc: Figueres

Sopar maridat amb els vins del celler Arché Pagès i els plats del restaurant de l'Hotel Duran. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Sopar maridat amb el celler Clos d'Agon i el restaurant La Plaça

Data: 07/04/2017

Lloc: Madremanya

Sopar maridat amb els vins del celler Clos d'Agon i els plats del restaurant La Plaça. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Visita eno-històrica al celler Mas Llunes

Data: 08/04/2017

Hora: 10.00H

Lloc: Celler Mas Llunes

Coneix la història que envolta el celler Mas Llunes a través de les visites eno-històriques  amb l’historiador David García Algilaga. En aquesta ocasió es visita el camp d’aviació militar republicà de Garriguella: 

www.masllunes.es

Tast de natura amb Gregal al celler Gelamà

Data: 08/04/2017

Lloc: Celler Gelamà

Tast de natura amb Gregal al celler Gelamà. Gaudeix d'aquesta activitat de descoberta de l'entorn natural i d'experiències a la vinya.
Informació: info@gregalada.com

Curs d'iniciació en ruta de vins i olis de la DO Empordà a Cellers d'en Guilla amb Laura Masramon

Data: 09/04/2017

Lloc: Cellers d'en Guilla

Curs d'iniciació en ruta de vins i olis de la DO Empordà a càrrec de la somelier Laura Masramon.  El curs té lloc a vuit cellers empordanesos. En aquesta ocasió es visita  Cellers d'en Guilla.

www.lauramasramon.com

Sopar maridat del celler Martin Faixó i el restaurant La Calèndula

Data: 21/04/2017

Lloc: Regencós

Sopar maridat amb els vins del celler Martín Faixó i plats del restaurant La Calèndula. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Sopar maridat amb Cellers d'en Guilla i el restaurant Amiel Molins

Data: 21/04/2017

Lloc: Pont de Molins

Sopar maridat amb els vins Cellers d'en Guilla i el restaurant Amiel Molins. La proposta forma part de la 5a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” impulsada per la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i la DO Empordà.

Cada divendres del 17 de febrer al 9 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duen a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen la proposta enogastronòmica. Aquest any, a més, tots els menús inclouen una tapa de croquetes per commemorar els 150 anys de la primera referència d'aquest plat a la gastronomia espanyola.

Inscripcions

Visita al celler Mas Eugeni, dins del programa 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà

Data: 22/04/2017

Hora: 10.30H

Lloc: Mas Eugeni (Calonge)

Preu: 10€ (gratuït pers membres de la Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà )

La Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà i el Consell Regulador de la DO Empordà organitzen aquesta visita que forma part del programa 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà. Aquesta iniciativa proprama una visita mensual a un celler empordanès i premia aquells amants del vi que més visites realitzen al llarg de l'any. Els participants que facin un mínm de cinc visites al llarg del 2017 rebran el diploma 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà. Es lliuraran butlletes durant les visites que caldrà dur-les a les oficines de la DO Empordà a Figueres amb les dades personals i els segells dels cellers visitats. Cada butlleta és personal i instranferible. 

+ info i reserves: lajoveconfraria@gmail.com 

Tast de natura amb Gregal al celler Hugas de Batlle

Data: 22/04/2017

Lloc: Celler Hugas de Batlle

Tast de natura amb Gregal al celler Hugas de Batlle. Gaudeix d'aquesta activitat de descoberta de l'entorn natural i d'experiències a la vinya.
Informació: info@gregalada.com

Tasts de vins 'Flors i Violes - D.O. Empordà' a Palafrugell

Data: del 30/04/2017 al 01/05/2017

Hora: 30/04 19.00 h i 01/05 12.30 h

Lloc: Palafrugell

Preu: 5 €

Tast de vins “Flors i Violes – D.O. Empordà” a càrrec de Marta Arenas. Col·laboren D.O. Empordà i Patronat de Turisme Costa Brava - Girona. 

Diumenge 30 d'abril, 19.00 h

Dilluns 1 de maig, 12.30 h

Preu: 5€. Venda de tiquets a la carpa d’informació de Plaça Nova. Places limitades. Centre Mercantil

Curs d'iniciació en ruta de vins i olis de la DO Empordà al celler Masia Serra amb Laura Masramon

Data: 30/04/2017

Lloc: Celler Masia Serra

Curs d'iniciació en ruta de vins i olis de la DO Empordà a càrrec de la somelier Laura Masramon.  El curs té lloc a vuit cellers empordanesos. En aquesta ocasió es visita el celler Masia Serra.

www.lauramasramon.com

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n’acceptes l’ús. Més informació
ACCEPTAR