Agenda

Sopar maridat amb el celler Espelt i el restaurant Casamar

Data: 04/05/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Casamar (Llafranc)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Casamar i el celler Espelt proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 30 01 04

Sopar maridat amb el celler Pere Guardiola i el restaurant Aigua Blava

Data: 04/05/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Aigua Blava (Begur)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Aigua Blava i el celler Pere Guardiola proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 62 20 58

Sopar maridat amb el celler Vinyes dels Aspres i el restaurant Antaviana

Data: 11/05/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Antaviana (Figueres)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Antaviana i el celler Vinyes dels Aspres proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 51 03 77

Sopar maridat amb Arché Pagès i el Restaurant Terramar

Data: 11/05/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Terramar (Llafranc)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Terramar i el celler Arché Pagès proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 30 02 00

Sopar maridat amb el celler Mas Anglada i el restaurant La Calèndula

Data: 18/05/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant La Calèndula (Regencós)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant La Calèndula i el celler Mas Anglada proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 30 38 59

Sopar maridat amb el celler Vinyes d'Olivardots i el restaurant Empòrium

Data: 18/05/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Empòrium (Castelló d'Empúries)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Empòrium i el celler Vinyes d'Olivardots proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 25 05 93

Sopar maridat amb el celler Masia Serra i el restaurant La Costa

Data: 25/05/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant La Costa (Pals)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant La Costa i el celler Masia Serra proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 66 77 40

Sopar maridat amb el celler Gelamà i el restaurant Sa Cova

Data: 25/05/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Sa Cova (Platja d'Aro)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Sa Cova i el celler Gelamà proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon 972 82 57 70

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n’acceptes l’ús. Més informació
ACCEPTAR