Agenda

Sopar maridat amb el celler La Vinyeta i el restaurant La Xicra

Data: 01/06/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant La Xicra (Palafrugell)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant La Xicra i el celler La Vinyeta proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon 972 30 56 30

Sopar maridat amb el celler Gerisena i el restaurant Amiel & Molins

Data: 01/06/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Amiel & Molins (Pont de Molins)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Amiel & Molins i el celler Gerisena proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon 972 52 93 58

Sopar maridat amb Cellers d'en Guilla i el restaurant Mas dels Arcs

Data: 01/06/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Mas dels Arcs (Palamós)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Mas dels Arcs i Cellers d'en Guilla proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon 972 31 51 35

Tast al Monestir de Sant Pere de Galligants amb vins del celler Empordàlia

Data: 01/06/2018

Hora: 19.00H

Lloc: Monestir de Sant Pere de Galligants de Girona

Preu: 7€

La sisena fira Tocs de Vi de l’Empordà a Girona inclou una dotzena de tastos de vins DO Empordà en edificis i espais emblemàtics de la ciutat del 30 de maig al 2 de juny. En aquest cas, gaudireu d'un tast al Monestir de Sant Pere de Galligants amb vins del celler Empordàlia.

La programació de tastos a espais emblemàtics de la ciutat reforça el coneixement dels valors monumentals de la ciutat i generar activitat en els museus, al mateix temps que dóna l’oportunitat als cellers de mostrar d’una manera més didàctica i atractiva els seus productes..

Compra aquí la teva entrada.

Tast als Banys Àrabs de Girona amb vins del celler Oliveda

Data: 01/06/2018

Hora: 19.00H

Lloc: Banys Àrabs de Girona

Preu: 7€

La sisena fira Tocs de Vi de l’Empordà a Girona inclou una dotzena de tastos de vins DO Empordà en edificis i espais emblemàtics de la ciutat del 30 de maig al 2 de juny. En aquest cas, gaudireu d'un tast als Banys Àrabs de Girona amb vins del celler Oliveda.

La programació de tastos a espais emblemàtics de la ciutat reforça el coneixement dels valors monumentals de la ciutat i generar activitat en els museus, al mateix temps que dóna l’oportunitat als cellers de mostrar d’una manera més didàctica i atractiva els seus productes.

Compra aquí la teva entrada.

Tast als Jardins dels Alemanys amb vins del celler Mas Patiràs

Data: 02/06/2018

Hora: 12.00H

Lloc: Jardins dels Alemanys de Girona

Preu: 7€

La sisena fira Tocs de Vi de l’Empordà a Girona inclou una dotzena de tastos de vins DO Empordà en edificis i espais emblemàtics de la ciutat del 30 de maig al 2 de juny. En aquest cas, gaudireu d'un tast als Jardins dels Alemanys amb vins del celler Mas Patiràs.

La programació de tastos a espais emblemàtics de la ciutat reforça el coneixement dels valors monumentals de la ciutat i generar activitat en els museus, al mateix temps que dóna l’oportunitat als cellers de mostrar d’una manera més didàctica i atractiva els seus productes.

Compra aquí la teva entrada.

Tast al Monestir de Sant Pere de Galligants amb vins d'Espelt Viticultors

Data: 02/06/2018

Hora: 19.00H

Lloc: Monestir de Sant Pere de Galligants de Girona

Preu: 7€

La sisena fira Tocs de Vi de l’Empordà a Girona inclou una dotzena de tastos de vins DO Empordà en edificis i espais emblemàtics de la ciutat del 30 de maig al 2 de juny. En aquest cas, gaudireu d'un tast al Monestir de Sant Pere de Galligants amb vins d'Espelt Viticultors.

La programació de tastos a espais emblemàtics de la ciutat reforça el coneixement dels valors monumentals de la ciutat i generar activitat en els museus, al mateix temps que dóna l’oportunitat als cellers de mostrar d’una manera més didàctica i atractiva els seus productes.

Compra aquí la teva entrada.

Tast a la Casa Masó amb vins del Celler Cooperatiu d'Espolla

Data: 02/06/2018

Hora: 17.30h

Lloc: Casa Masó de Girona

Preu: 7€

La sisena fira Tocs de Vi de l’Empordà a Girona inclou una dotzena de tastos de vins DO Empordà en edificis i espais emblemàtics de la ciutat del 30 de maig al 2 de juny. En aquest cas, gaudireu d'un tast a la Casa Masó amb vins del Celler Cooperatiu d'Espolla.

La programació de tastos a espais emblemàtics de la ciutat reforça el coneixement dels valors monumentals de la ciutat i generar activitat en els museus, al mateix temps que dóna l’oportunitat als cellers de mostrar d’una manera més didàctica i atractiva els seus productes.

Compra aquí la teva entrada.

'Gran reserva de l'Òpera', a la Biblioteca de Palamós

Data: 06/06/2018

Hora: 20.00H

Lloc: Biblioteca de Palamós

Preu: Gratuït

La Biblioteca de Figueres programa l'activitat  "Gran reserva d’òpera" a càrrec de David Puertas (músic i periodista, conferenciant empedreït i autor d’una dotzena de llibres sobre música) i Clara Antúnez (sommelier). Una xerrada-audició-tast sobre l’òpera i el vi o, més aviat, sobre el vi a l’òpera. Amb els brindis més festius —el de "La traviata" de Verdi, el de "Marina" d’Arrieta— i les àries més vinícoles del repertori: “Viva il buon vino” de "Don Giovanni" o “Beva con me” d’"Otello". Amb acompanyament de vins de la DO Empordà. L'activitat forma part del cicle 'Biblioteques amb DO'.
Activitat gratuïta. Les places són limitades. Cal inscripció prèvia.

Espectacle "Gotim de contes" a la Biblioteca de l'Escala amb vins DO Empordà

Data: 07/06/2018

Hora: 20.00H

Lloc: Biblioteca de l'Escala

Preu: 5€

La Biblioteca de l'Escala programa la proposta 'Gotim de contes', un espectacle per adults de la narradora Elisabeth Ulibarri. Amb degustació de vins de la DO Empordà. L'activitat forma part del cicle 'Biblioteques amb DO'.

"Contes de la terra, la vinya i el vi", a la Biblioteca de Palamós

Data: 07/06/2018

Hora: 19.00H

Lloc: Biblioteca de Palamós

La Biblioteca de Palamós organitza l'activitat infnatil 'Contes de la terra, la vinya i el vi', a càrrec de la companyia La Minúscula. Activitat recomanada a infants a partir de 3 anys. La proposta forma part del cicle 'Biblioteques amb DO'.

Taller de pintura amb vi, a la Biblioteca de Platja d'Aro

Data: 07/06/2018

Hora: 17.30H

Lloc: Biblioteca de Platja d'Aro

El taller consta de dues parts, la primera on es mostra als infants alguns exemples de quadres realitzats amb vi i la projecció d’una petita filmació on passegem per les vinyes acompanyats de música clàssica. Seguidament es començarà la part pràctica del taller, on es realitzaran dues obres utilitzant pàmpols, esponges naturals, tampons de suro i el vi sense alcohol. Es indispensable portar una bata o roba que es pugui embrutar.

El taller va a càrrec de Marta Arañó. Aquesta activitat està inclosa dins la sisena edició de la campanya "Biblioteques amb DO".

Adreçat a infants a partir de 6 anys. Places limitades. Cal inscripció prèvia enviant un correu a bmr@platjadaro.com

Espectacle poèticomusical a la Biblioteca de Figueres amb vins del celler Gerisena

Data: 08/06/2018

Hora: 20.00H

Lloc: Biblioteca de Figueres

La Biblioteca de Figueres programa un espectacle poèticomusical, creat especialment per a l'Any Fages pel poeta Josep Pedrals , amb música de Xavi Lloses. Amb degustació de vins del Celler Gerisena. L'activitat forma part del cicle 'Biblioteques amb DO'

Espectacle 'Gotim de contes', a la Biblioteca de Santa Cristina d'Aro

Data: 08/06/2018

Hora: 20.00H

Lloc: Biblioteca de Santa Cristina d'Aro

Preu: 5€

La Biblioteca de Santa Cristina d'Aro organitza l'activitat 'Lletres i vins: gotim de contes', dins del cicle 'Biblioteques amb DO'. Elisabeth Ulibarri explicarà contes per adults i la sommelier Laura Masramon oferirà una degustació de vins de la DO Empordà. El tast s'acompanyarà d'embotits de la zona.
Cal inscripció prèvia. Places limitades. 
 

'Gran reserva de l'Òpera', a la Biblioteca Pere Carner de Calonge amb vins d'Empordàlia

Data: 08/06/2018

Hora: 19.00H

Lloc: Biblioteca Pere Caner de Calonge

Preu: 5€

Xerrada-audició-tast sobre el vi a l'òpera a càrrec de David Puertas, expert en òpera, i Raquel Sibecas, sommelier del Celler Empordàlia. 
Reviurem els brindis més festius (el de La Traviata de Verdi, el de Marina d'Arrieta...) i les àries més vinícoles del repertori: "Viva il buon vino" de Don Giovanni o "Beva con me" d'Otello.  Places limitades. Inscripció prèvia a la biblioteca a partir del 28 de maig. Preu:5€

Sopar maridat amb el celler Peralada i el restaurant Llevant

Data: 08/06/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Llevant (Llafranc)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Llevant i el celler Peralada proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon 972 30 03 66

Sopar maridat amb el celler Vinyes dels Aspres i el restaurant Aurum

Data: 08/06/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Aurum (Platja d'Aro)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Aurum i el celler Vinyes dels Aspres proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon 972 82 84 29

Taller de cuina sana al celler Empordàlia

Data: 09/06/2018

Hora: 11.00H

Lloc: Celler Empordàlia (Vilajuïga)

Preu: 10€ (Places limitades)

El celler Empordàlia organitza un taller de cuina sana. Es maridaran els vins del celler amb receptes saludables d'estiu, dolces i salades, sense sucre ni gluten, i amb fermentats. A càrrec del xef Cristian Bermúdez. Reserves a comunicacio@empordalia.com 

 

Arrels del Vi a Barcelona

Data: 09/06/2018

Lloc: Museu d'Història de Catalunya i el Pg. de Joan de Borbó de Barcelona

El Museu d'Història de Catalunya i el Pg. de Joan de Borbó seran els escenaris d'Arrels del Vi BCN, la Festa de la DO Empordà. Un format festiu i didàctic pensat per a tota la família i per als amants dels excel·lents vins empordanesos, que inclou un munt d'activitats per tastar, gaudir, aprendre i viure el món vitivinícola empordanès. Han confirmat la seva participació 21 cellers de la DO Empordà: *lavinyeta, AV Bodeguers, Bodegas Mas Vida, Castell Peralada, Celler Arché Pagès, Celler Castelló – Murphy, Celler Cooperatiu d’Espolla, Celler Gerisena, Celler Hugas de Batlle, Celler Marià Pagès, Celler Martí Fabra, Celler Pujol Cargol Masarac, Cellers d’en Guilla, Empordàlia, Espelt Viticultors, Gelamà, Mas Llunes, Mas Oller, Pere Guardiola, Vinyes dels Aspres i Vinyes d’Olivardots.

Tast de vins monovarietals DO Empordà amb Laura Masramon, a la Fira del Tap de Cassà de la Selva

Data: 10/06/2018

Hora: 12.30H

Lloc: Àgora / Plaça de la Coma (Cassà de la Selva)

Preu: 5€

La Fira del Tap de Cassà de la Selva, que tindrà lloc del 8 al 10 de juny, inclourà un tast de vins monovarietats amb vins de la DO Empordà. La proposta serà drigida per la sommelier Laura Masramon i tindrà lloc el diumenge 10 de juny a l'Àgora, a la plaça de la Coma, a partir de les 12.30h del migdia. El tast també inclourà vins de la DO Penedès, que és la DO convidada d'aquest any a la fira.

Durant la proposta, es tastaran dos vins DO Empordà elaborats amb garnatxa -Mar Endins, del celler Oliveda, i Passrell, del celler Empordàlia, i dos vins més de la DO Penedès elaborats amb xarel·lo -Equilibri, de Can Descregut, i Augustus Microvinifacions xarel·lo vermell, del Celler Augustus.  El tast té un preu de 5 euros i les inscripcions ja estan obertes

Lectura comentada de 'La Balada del Sabater d'Ordis', amb vins del celler Mas Pòlit

Data: 12/06/2018

Hora: 19.30H

Lloc: Biblioteca de Figueres

La Biblioteca de Figueres programa la lectura comentada de 'La Balada del Sabater d'Ordis', de Carles Fages de Climent, a càrrec del poeta Enric Casasses. Amb degustació de vins del Celler Mas Pòlit de la DO Empordà. L'activitat forma part del cicle 'Biblioteques amb DO'. 

"Mots, tastets i vi: lèxic de la cuina empordanesa', a la Biblioteca de Palamós

Data: 14/06/2018

Hora: 20.00H

Lloc: Biblioteca de Palamós

Preu: 5€

"Mots, tastets i vi: lèxic de la cuina empordanesa" a càrrec de Teresa Cuadrado, Servei Local de Català de Palamós, Lut Jansen (celler d'en Marc del Mas Pagès) i Toni Izquierdo (xef del restaurant Mas dels Arcs de Vall-llobrega). Activitat en què s’harmonitzen la degustació gastronòmica i el tast de vi amb denominació d’origen Empordà, amb la literatura i l’explicació lèxica d’aquest camp semàntic.

D’una banda, ens endinsarem en el món del vi de la mà de Lut Jansen; i de l'altra, en Toni Izquierdo ens prepararà uns tastets exquisits, elaborats amb excel·lent professionalitat i passió. Per acompanyar la degustació podrem gaudir de la lectura de passatges literaris que maridaran literatura i gastronomia, i d’una introducció del lèxic de la cuina catalana.

L'activitat forma part del cicle 'Biblioteques amb DO'. Les places són limitades. Cal inscripció prèvia.

"Llegim l'Empordanet: escriptors amb DO", a la Biblioteca de la Bisbal d'Empordà

Data: 15/06/2018

Hora: 19.00H

Lloc: Biblioteca de La Bisbal d'Empordà

Preu: Gratuït

"Llegim l'Empordanet: escriptors amb DO" és una trobada amb els escriptors del projecte «Llegir l'Empordanet» Miquel Martín, Núria Masot, Vicenç Pagès, Adrià Pujol i Rosa Regàs per parlar sobre el món de la lectura, l'Empordà i el vi. Acte moderat per l'escriptor i periodista Pere Maruny. L'activitat forma part del cicle 'Biblioteques amb DO'.

Les places són limitades. Cal inscripció prèvia.

Sopar maridat amb el celler Mas Llunes i el restaurant Mas de Torrent

Data: 15/06/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Mas de Torrent (Torrent)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Mas de Torrent i el celler Mas Llunes proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 30 32 92

'Gran reserva de l'Òpera', a la Biblioteca de Roses

Data: 15/06/2018

Hora: 19.30H

Lloc: Biblioteca de Roses

La Biblioteca de de Roses programa la proposta 'Gran Reserva d'Òpera', a càrrec de David Puertas. Es tracta d'una xerrada, audició i tast. L'activitat forma part del cicle 'Biblioteques amb DO'.

Sopar maridat amb el celler Hugas de Batlle i el restaurant Voramar

Data: 15/06/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Voramar (Portbou)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Voramar i el celler Hugas de Batlle proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 39 00 16

Taller de pintura amb vi a la Biblioteca de Palafrugell

Data: 16/06/2018

Hora: 11.00H

Lloc: Biblioteca de Palafrugell

La Biblioteca de Palafrugell programa un taller de pintura i vi, a càrrec de Marta Arañó. La proposta forma part del cicle 'Biblioteques amb DO'.
Places limitades, inscripcions prèvies a la biblioteca.

'Gran reserva de l'Òpera', a la Biblioteca de Figueres amb vins de Marià Pagès

Data: 20/06/2018

Hora: 19.30H

Lloc: Biblioteca de Figueres

La Bibilioteca de Figueres programa l'activitat 'Gran Reserva de l'òpera', una xerrada-tast amb David Puertas i els vins del celler Marià Pagès. La propsta forma part del cicle 'Biblioteques amb DO'.

'Gran reserva de l'Òpera', a la Biblioteca de Castelló d'Empúries

Data: 21/06/2018

Hora: 20.00H

Lloc: Biblioteca de Castelló d'Empúries

En el marc dels actes del cicle Biblioteques amb DO, tindrà lloc la xerrada-tast-audició sobre l'òpera i vi 'Gran reserva de l'òpera', a càrrec de David Puertas.  La xerrada anirà acompanyada d'un tast de vins del celler La Vinyeta.

Tast comentat de literatura i vi a la Biblioteca de Figueres amb vins d'Empordàlia

Data: 26/06/2018

Hora: 19.30H

Lloc: Biblioteca de Figueres

La Biblioteca de Figueres programa la proposta 'Tast comentat de literatura i vi', dins del cicle 'Biblioteques amb DO'.  La lectura anirà a càrrec de l'actriu Olga Cercós, mentre que la tria i comentari de textos anirà a càrrec de l'escriptor Miquel Martín Serra. Amb degustació de vins del celler Empordàlia.  Organitzat per la Càtedra de vi de l'oli de l'Empordà. 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n’acceptes l’ús. Més informació
ACCEPTAR