Agenda

Sopar maridat amb el celler La Vinyeta i el restaurant La Xicra

Data: 01/06/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant La Xicra (Palafrugell)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant La Xicra i el celler La Vinyeta proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon 972 30 56 30

Sopar maridat amb el celler Gerisena i el restaurant Amiel & Molins

Data: 01/06/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Amiel & Molins (Pont de Molins)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Amiel & Molins i el celler Gerisena proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon 972 52 93 58

Sopar maridat amb Cellers d'en Guilla i el restaurant Mas dels Arcs

Data: 01/06/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Mas dels Arcs (Palamós)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Mas dels Arcs i Cellers d'en Guilla proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon 972 31 51 35

Sopar maridat amb el celler Peralada i el restaurant Llevant

Data: 08/06/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Llevant (Llafranc)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Llevant i el celler Peralada proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon 972 30 03 66

Sopar maridat amb el celler Vinyes dels Aspres i el restaurant Aurum

Data: 08/06/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Aurum (Platja d'Aro)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Aurum i el celler Vinyes dels Aspres proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon 972 82 84 29

Sopar maridat amb el celler Mas Llunes i el restaurant Mas de Torrent

Data: 15/06/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Mas de Torrent (Torrent)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Mas de Torrent i el celler Mas Llunes proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 30 32 92

Sopar maridat amb el celler Hugas de Batlle i el restaurant Voramar

Data: 15/06/2018

Hora: 21.00H

Lloc: Restaurant Voramar (Portbou)

Dins de la campanya Sopars Maridats 2018, el restaurant Voramar i el celler Hugas de Batlle proposen un àpat que combina la cuina i els vins de l'Empordà. Sopars Maridats és una invitació a gaudir de la gastronomia en un sentit total. Un binomi format per un cuiner i un cellerer que han  treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú. Es duran a terme 31 sopars de la mà de professionals que portaran el paisatge empordanès a taula. Cada divendres des del 2 de març al 15 de juny (excepte Setmana Santa). 

Reserves al telèfon  972 39 00 16

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n’acceptes l’ús. Més informació
ACCEPTAR