Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei, en navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info x

News

19/03/2014The wine taster from Peñin Guide claims that 2013's harvest will be better than the previous year. The taster of the prestigious guide, Javier Luengo, points out that Empordà's 2013 harvest was especially fresh, creating wines with a pronounced acidity. 04/03/2014The 2013-2014 Parker list rates fifty DO Empordà wines as excellent or very good DO Empordà among the top Catalan names referenced in terms of number of wines listed. 07/02/2011La DO Empordà participa al Fòrum Gastronòmic de Girona amb espai propi La Denominació d’Origen Empordà participa per segon any consecutiu en el Fòrum Gastronòmic de Girona, una de les cites més importants del sector de la gastronomia i de les empreses agroalimentàries del nostre país. En aquesta edició, a més, la DO Empordà n’és patrocinador tècnic i serà present a la trobada juntament amb... 09/09/2010La denominació d'origen Empordà promociona per primera vegada el turisme enològic El Consell Regulador de la DO Empordà ha posat fil a l’agulla a la promoció de l’enoturisme a les comarques gironines. 09/08/2010Unes dues-centes persones fan el cim amb la DO Empordà Unes dues-centes persones van fer el cim del Puigmal, aquest dissabte 7 d’agost, juntament amb la Denominació d’Origen Empordà. 05/07/2010300 ampolles de vi del celler Espelt han estat 475 dins el mar Espelt Viticultors de Vilajuïga va culminar el passat 1 de juny la primera fase d’un experiment pioner: conèixer de primera mà el comportament de diferents vins sota les aigües marines.
Displaying 1 to 6 (of 6 events)