Sis vins de la DO Empordà guardonats amb la Medalla d'Or al Concurs Grenaches du Monde

10/02/2015

Excel·lents resultats dels vins de la DO Empordà al prestigiós concurs internacional 'Grenaches du Monde' que s'acaba de celebrar a Perpinyà, a la Catalunya Nord.  La DO Empordà ha estat la segona denominació d'origen de Catalunya amb major nombre de medalles d'or, només superada per Terra Alta. 

Sis vins de la denominació empordanesa han estat guardonats amb la Medalla d'Or, la màxima distinció d'aquest concurs. Es tracta dels vins 'Sol i Serena Damigiana 2011' i 'Garnatxa dels Cellers d'en Guilla 2011 (Cellers d'en Guilla); Torre de Capmany Velles Soleres (Celler Pere Guardiola); Aires de Garbet 2013 (Castell de Peralada); Microvi Garnatxa Roja Torrats 2013 (Celler *lavinyeta) i Dolç de Gerisena 2005 (Cooperativa de Garriguella). 
 
El jurat també ha reconegut altres tres vins empordanesos amb la Medalla de Plata: Airam (Espelt Viticultors); Balmeta 2012 (Empordàlia) i Usted 2009 (Terra Remota). Finalment, el vi 'Privilegi 2010' (Celler Can Sais) ha aconseguit una Medalla de Bronze. 
 
Prop de 500 vins de tot el món s'havien inscrit al concurs que és  organitzat pel Consell Interprofessional dels Vins del Roselló amb l'objectiu de prestigiar la garnatxa en la llista de les varietats internacionals. 

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal