La DO Empordà programa tastos en espais singulars i la jornada 'Vi dolç Empordà' durant el Vívid

23/03/2015

El Consell Regulador de la DO Empordà ha programat diverses activitats durant la celebració, el mes d'abril, del Vívd 2015, el festival per gaudir del vi a l'Empordà. 

 
 
Tastos en espais singulars
Després de l'èxit de l'any passat, el Consell Regulador ha tornat a programar dos tastos DO Empordà en espais singulars que tindran lloc els dies 11 i 12 d'abril al monestir de Sant Pere de Rodes i al Museu del Suro de Palafrugell, respectivament. 
 
La proposta inclou el tast i la visita a l'espai. En tots dos casos, el tast és gratuït però és imprescindible pagar l'entrada per accedir als recintes. L'horari és de 11.00H a 13.00H del matí. Les places són limitades. 
 
Jornada 'Vi dolç Empordà'
Com a novetat, el Consell Regulador de la DO Empordà, amb la col·laboració del Patronat de Turisme Girona Costa Brava i l'Ajuntament de Figueres, organitza enguany la primera edició de la jornada 'Vi dolç Empordà', que se celebra el dia 25 d'abril a Figueres i que té com a objectiu difondre els vins dolços de l'Empordà i promoure l'ús social d'uns vins únics i singulars. 
 
La jornada s'iniciarà amb cinc sessions de maridatge de vins dolços amb aperitius i postres que tindran lloc al saló de descans del Teatre Municipal 'El Jardí', durant el matí i a primera hora de la tarda. A continuació, de les 17.00H a les 21.00H, la Rambla de Figueres acollirà una fira de degustació i venda de vins dolços DO Empordà. Tancarà la jornada un concert de Joan Dausà, als Jardins del Consel l Comarcal de l'Alt Empordà. Aquesta actuació estarà maridada amb un combinat amb base de garnatxa elaborat pel bartender Manel Vehí, del Boia Nit, de Cadaqués. 
 
 

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal