Vins de Vinyes dels Aspres, Martí Fabra i Mas Llunes guanyen els Premis Arrels del Vi 2015

12/05/2015
Blanc dels Aspres 2013, del celler Vinyes dels Aspres, com a millor blanc; Vinyes Velles 2012, de Martí Fabra, com a millor vi negre, i Garnatxa de l’Empordà Solera, del Celler Mas Llunes, com a millor vi dolç. Aquest és el resultat dels Premis Arrels del Vi 2015 que van ser escollit durant un tast a cegues en el què van participar 16 sommeliers sota la direcció de Rafael Sabadí. 
 
 
La fira Arrels del vi, que aquest any arriba a la vuitena edició, tindrà lloc a Sant Martí d'Empúries els dies 23 i 24 de maig. Arrels del vi és la única fira professional de vins de la DO Empordà oberta al públic en general. És una oportunitat única de tastar els reconeguts vins empordanesos i de comprar a preu de celler veritables joies vinícoles. Enguany, la fira comptarà amb 22 cellers de la DO Empordà i el celler Treloar, convidat del Rosselló. Un any més repeteix l'Arrels Kids: tallers i música per als més petits de 6 a nou del vespre.
 
El preu de l'entrada, de 20 euros, inclou una degustació oberta dels millors vins de la D.O. Empordà; 1 copa Riedel; 1 visita guiada a les Ruïnes d’Empúries i tast de “Mulsum” (vi romà); Arrels Kids: tallers creatius per als més petits; tapes de maridatge venda directa de vins a preu de celler i 1 val de 5 euros per gastar en vins de la fira. 
 
 

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal