La sisena edició del tast DO Empordà al cim del Puigmal inclourà una actuació del cantant Joan Dausà

26/06/2015
El proper 19 de juliol se celebra la sisena edició del Tast de vins d'alçada al Puigmal, a gairebé 3.000 metres d'alçada. Com cada any, hi participen els cellers de la Denominació d'Origen Empordà amb l'objectiu comú de situar els vins empordanesos al sostre de les comarques gironines. Un gest simbòlic que vol posar de manifest l'esforç dels productors empordanesos per millorar els seus vins i la intenció de situar-los el més amunt possible. 
 
Celler Arché Pagès; Can Sais; Celler Cooperatiu d’Espolla; Celler Martí Fabra; Celler Masetplana; Cooperativa Agrícola de Garriguella; Espelt Viticultors; Gelamà; Mas Llunes; Vinyes dels Aspres; Vinyes d’Olivardots   són els cellers que participen en aquesta edició. 
 
Aquesta sisena edició comptarà amb una col·laboració ben especial: la del cantant Joan Dausà, que realitzarà una actuació al cim de la muntanya i que servirà per inaugurar el tast de vins de la DO Empordà.
 
Horaris 
Després de les inscripcions, la jornada s'iniciarà a les nou del matí amb la sortida des del Coll de Fontalba. Cap a les dotze, hi ha prevista l'arribada al cim on es realitzarà la inauguració del tast de vins. Cap a les dotze del matí, s'iniciarà el tast i la cloenda està prevista cap a la una de la tarda. En aquell moment començarà el descens amb dinar en ruta. Durant la baixada, a mig recorregut, s’oferirà un avituallament de vins dolços dels cellers participants i fruits secs a càrrec de Fruits Secs Tulsà.
 
Recomanacions
Cal tenir una preparació física mínima, ja l'activitat inclou una tres hores d'ascens i dues de descens. Cal dur roba, calçat i mitjons adequats. Així mateix cal portar menjar de ruta (esmorzar i dinar), bastons per caminar, folre polar, anorac o impermeable amb caputxa, barret o gorra amb visera, ulleres de sol, protecció solar i labial, cantimplora amb 1,5 litres d’aigua, farmaciola bàsica (iode, tiretes, pegats per a butllofes).
 
Inscripcions i preus
Es poden gestionar a través d'aquest mateix web fins el 18 de juliol, omplint el formulari que hi trobareu. 
El preu de l’activitat és de 6€ per a les persones que no tinguin assegurança de muntanya. Els que disposen d’assegurança només han d’abonar 3€.
 
En cas de mal temps, l’activitat s’ajornarà fins al diumenge 2 d’agost (s’avisarà els inscrits).
 
 

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal