Vall-llobrega acollirà la Festa de la Verama de la DO Empordà

16/08/2015

Vall-llobrega és el municipi escollit per celebrar l'edició d'aquest any de la Festa de la Verema de la Denominació Origen Empordà. La tradicional activitat, que tindrà lloc el dia 13 de setembre, està dedicada a la pagesia del municipi baixempordanès. 

L'activitat central de la Festa de la Verema es celebra el diumenge 13 de setembre a partir de les 18.00H a la plaça de la vila del municipi baixempordanès. La Festa de la Verema s'iniciarà amb el pregó a càrrec de l'escriptor José Luis Gallego, A continuació, té lloc la tradicional premsa del nou most,  amb la participació de la Venerable Confraria de la Bóta de Sant Ferriol i de la Jove Confraria de Vins i Caves de l’Empordà
Els parlaments, l'actuació de Peace Bubble  i un tast de vins dels vins dels cellers del Baix Empordà tancaran l'activitat.
 
El dia abans, els cellers de la DO Empordà del Baix Empordà organitzen visites als cellers i altres activitats com tast de vins amb havaneres o una ruta d'enosenderisme. Podeu consultar el programa sencer en aquest enllaç.

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal