La DO Empordà reconeix la feina de Pitu Roca i Jaume Subirós en la promoció dels vins empordanesos

14/09/2015

El Consell Regulador ha lliurat el guardó ‘Bacus Emporità’ al sommelier de Can Roca i el ‘Lledoner d’Or’ al xef i propietari de l’Hotel Empordà.

El sommelier del celler de Can Roca com a persona o institució que ha destacat en la difusió dels vins de l’Empordà. El guardó lliurat és una reproducció del bust de marbre del déu Bacus trobat el 2006 al jaciment d'Empúries i que està datat entre els segles I i II dC. D’altra banda, el xef i cuiner de l’Hotel Empordà ha estat distingit amb el ‘Lledoner d’Or’ d'enguany per l’aposta que sempre ha realitzat l’històric i prestigiós establiment figuerenc pels vins de la denominació empordanesa. El guardó lliurat és una litografia amb motius vitivinícoles. 

El lliurament d’aquests guardons va tenir lloc a Vall-llobrega durant un sopar que tancava la Festa de la Verema de la DO Empordà que es va celebrar ahir a la mateixa població del Baix Empordà. La plaça de la vila del municipi va acollir l’acte central de la festivitat amb la tradicional premsa del nou most, amb la participació de la Venerable Confraria de la Bóta de Sant Ferriol i de la Jove Confraria de Vins i Caves
de l’Empordà.

L’escriptor José Luis Gallego va fer el pregó de la festa de la Festa de la Verema que enguany estava dedicada a la pagesia de Vall-llobrega. L’actuació de Peace Bubble i un tast de vins dels cellers del Baix Empordà van tancar la tradicional activitat que té lloc durant la verema a les vinyes empordanses.

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal