Àmplia presència dels vins i cellers DO Empordà al Fòrum Gastronòmic de Girona

10/11/2015

Una dotzena de cellers empordanesos seran presents a l'estand que el Consell Regulador de la DO Empordà tindrà al Fòrum Gastronòmic de Girona, que se celebra del 15 al 17 de novembre. Pere Guardiola, Castell de Peralada, Roig Parals, Sota els Àngels, Vinyes dels Aspres, Vinyes d'Olivardots, Celler Arché Pagès, Celler Cooperatiu d'Espolla, Celler Martí Fabra, Cellers d'en Guilla, La Vinyeta i Mas Llunes són els cellers DO Empordà que presentaran els seus vins durant l'esdeveniment gastronòmic.

El diumenge, dia 15, els vins de la DO Empordà seran els protagonistes de la xerrada i tast "Vins i vinyes de tramuntana vistos per Josep Pla". L'activitat anirà a càrrec de l'antropòleg i escriptor Adrià Pujol, i l'enòleg i sommelier Jordi Esteve. L'activitat és gratuïta, les places limitades, i cal inscripció enviant un mail info@doemporda.cat

El Fòrum Gastronòmic és un espai de formació, reflexió i debat amb un programa d'activitats dissenyat exclusivament per oferir les millors eines als professionals; un gran mercat de productes amb una fira dinàmica i participativa i un veritable punt de trobada.

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal