Es posa en marxa la 4ª edició dels 'Sopars Maridats' amb vins DO Empordà

20/01/2016

El proper divendres 12 de febrer engegarà la 4a edició de la campanya gastronòmica “Sopars Maridats” amb els restaurants dels col·lectius  gastronòmics la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent i amb els cellers participants de la DO Empordà.

Cada divendres del 12 de febrer al 10 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa) es duran a terme aquests sopars maridats, que consten de menús confeccionats per cada parella formada per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millo combinació entre els plats i els vins que formen el menú.

S’oferiran un total de 30 sopars i els preus oscil·laran entre els 35 i els 55 euros (IVA inclòs). Les reserves es podran fer trucant directament a cada restaurant. (Adjuntem el calendari dels sopars).

Aquesta campanya va néixer amb l’objectiu d’oferir una proposta gastronòmica en un sentit total, empordanesa i d’alta qualitat. També d’enfortir i consolidar relacions entre els cellers i els restaurants, que són els dos col·lectius que fonamenten la riquesa de la gastronomia empordanesa. Així com d’aconseguir dinamitzar el sector en una època de l’any on hi ha poc moviment turístic a la zona, mobilitzant els públics locals i nacionals.

Les etiquetes que es promouran perquè els usuaris participin de la campanya a les xarxes socials seran: #soparsmaridats2016 #cuinaempordanet #cuinadelvent i #doemporda. La campanya compta amb la col·laboració del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya de la Generalitat de Catalunya, l’Agència Catalana de Turisme i l’Institut Català de la Vinya i el Vi. 

Clos d'Agon, Masia serra, Arché Pagès, Bodegues Trobat, Mas Estela, Celler d'Espolla, Oliveda, Vinyes Olivardorts, Can Sais, Roig Parals, Av.Bodeguers, Cellers d'en Guilla, Oliver Conti, Peralada, Martí Fabra, Mas Llunes, Vinyes dels Aspres, Pere Guardiola, Martín Faixó, *lavinyeta, Espelt i Hugas de Batlle són els vint-i-cinc cellers DO Empordà que participen a la iniciativa. 

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal