El Vívid ofereix 75 activitats enoturístiques a l'Empordà a l'abril

30/03/2016

El proper 1 d’abril arrenca la 3ª edició de VÍVID, El Festival del Vi, un mes sencer d’activitats enoturístiques que transformen l’Alt Empordà i el Baix Empordà en l’epicentre de l’enoturisme de Catalunya.
 
El cartell de VÍVID 2016 inclou més de 75 activitats i promocions proposades per vint-i-cinc empreses i deu municipis. La Cooperativa de Garriguella és l’encarregada de donar el tret de sortida el divendres 1 d’abril a les 20 h amb un taller-ponència de cocteleria creativa impartit pel jove cocteler Gerard Ruiz, qui elaborarà còctels amb els vins i caves empordanesos.

En el decurs del mes, es programen des d’aventures a la natura, com enosenderisme, enocaiac i diverses rutes a peu o amb vehicles a motor; fins a fires, balls, tastos, degustacions, cursos, tallers i jornades de portes obertes.

D’altra banda, la fira professional de vins de la DO Empordà, Arrels del Vi, serà l’encarregada de posar el punt i final a la present edició de VÍVID el dissabte 30 d’abril al mercat del Born de Barcelona.
 
VÍVID, El Festival del Vi
Amb la primavera es reinicia el cicle de la vinya a l’Empordà, a la Costa Brava, i amb ella neix VÍVID, el primer festival del vi de l’Alt Empordà i Baix Empordà amb el què es vol donar a conèixer el món i el producte del vi empordanès mitjançant activitats i experiències enoturístiques a la destinació. 
 
Promogut pel Club de la Ruta del Vi DO Empordà del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, de la Diputació de Girona, VÍVID és una iniciativa de dinamització i promoció del territori fora de temporada alta turística, donat que té lloc al mes d’abril. D’una part, es vol donar a conèixer el món de la viticultura empordanesa als habitants i visitants a través d’experiències enoturístiques memorables en un entorn únic, la Costa Brava; i, d’altra part, portar a terme una acció més que computi en el procés d’obtenció de la certificació «ruta del vi» que atorga ACEVIN (l’Associació Espanyola de Ciutats del Vi amb el suport de la Secretaria General de Turisme de l’Estat).

La iniciativa promocional impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona rep el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori així com de 95 socis que integren el Club de màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà.

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal