Éxit de la V Jornada de Vins de la DO Empordà

19/04/2016

Prop de 500 professionals del mon del vi han assistit a la V Jornada de Vins de la DO Empordà que ha tingut lloc a Mas Marroch. La jornada ha permès tastar en un mateix espai i en una mateixa tarda els vins dels 28 cellers empordanesos que han participat en l'activitat promocional. 

Durant aquesta jornada i a través de diverses iniciatives, la DO Empordà ha volgut posar en valor la seva tradició vinícola a través dels seus vins històrics. Una de les activitats més destacades ha estat el tast guiat de vins històrics de l'Empordà a càrrec de Josep Roca. Amb la vuitantena de places esgotades des de fa setmanes, el sommelier del Celler de Can Roca ha conduït un tast per la història de la viticultura empordanesa, amb vins corresponents a anyades del 1981 al 2005, dels cellers Vinyes dels Aspres, Mas Vida, Masia Serra, Celler Cooperatiu d’Espolla, Mas Estela, Castell de Peralada, Oliveda, Celler Martí Fabra i Cellers Santamaria. (Us adjuntem la relació de vins i anyades). 

A banda del tast històric de Josep Roca, els cellers empordanesos també han exposat durant la jornada algunes de les ampolles més antigues que conserven de les seves produccions. 

La V Jornada Vins de la DO Empordà serveix per presentar els vins empordanesos a professionals del sector de l’hostaleria, sommeliers, distribuïdors i representants de botigues especialitzades. La DO Empordà organitza bianualment aquestes jornades a Girona i Barcelona per donar a conèixer els seus vins i reforçar el seu posicionament en el mercat.

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal