7è Tast de vins d'alçada al Puigmal

13/07/2016

Diumenge 31 de juliol es farà el 7è tast de vins al cim del Puigmal , a gairebé 3.000 metres d'alçada. Hi participaran cellers de la DO Empordà amb un objectiu comú: situar els vins de la DO Empordà al sostre de Girona.  Un gest simbòlic que vol posar de manifest l'esforç dels productors empordanesos per millorar els seus vins i la intenció de situar-los el més amunt possible.  

Una tretzena de cellers empordanesos participen en aquesta setena edició són: AV Bodeguers, Arché Pagès, Can Sais, Cooperatiu d'Espolla, Gerisena, Martí Fabra, Masetplana, Espelt Viticultrs, Gelamà, Oliveda, Mas Llunes, Vinyes d'Olivardots i Vinyes dels Aspres. 

Inscripcions i preus
Es poden gestionar a través del web de la DO Empordà (www.doemporda.cat), omplint el formulari que hi trobareu. El preu de l’activitat és de 7€ per a les persones que no tinguin assegurança de muntanya. Els que disposen d’assegurança només han d’abonar 5€. En cas de mal temps, l’activitat s’ajornarà fins al diumenge 7 d’agost (s’avisarà els inscrits)

Inscripcions de 7€ per a persones sense assegurança

Inscripcions de 5€ per a persones amb assegurança 

Horaris 
Després de les inscripcions, la jornada s'iniciarà a les nou del matí amb la sortida des del Coll de Fontalba. Cap a les dotze, hi ha prevista l'arribada al cim on es realitzarà la inauguració del tast de vins. Durant la baixada, a mig recorregut, s’oferirà un avituallament de vins dolços dels cellers participants i fruits secs a càrrec de Fruits Secs Tulsà.

Recomanacions
Cal tenir una preparació física mínima, ja l'activitat inclou una tres hores d'ascens i dues de descens. Cal dur roba, calçat i mitjons adequats. Així mateix cal portar menjar de ruta (esmorzar i dinar), bastons per caminar, folre polar, anorac o impermeable amb caputxa, barret o gorra amb visera, ulleres de sol, protecció solar i labial, cantimplora amb 1,5 litres d’aigua, farmaciola bàsica (iode, tiretes, pegats per a butllofes).

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal