Diumenge 31 de juliol es farà el 7è tast de vins al cim del Puigmal , a gairebé 3.000 metres d'alçada. Hi participaran cellers de la DO Empordà amb un objectiu comú: situar els vins de la DO Empordà al sostre de Girona. Un gest simbòlic que vol posar de manifest l'esforç dels productors empordanesos per millorar els seus vins i la intenció de situar-los el més amunt possible.
Una tretzena de cellers empordanesos participen en aquesta setena edició són: AV Bodeguers, Arché Pagès, Can Sais, Cooperatiu d'Espolla, Gerisena, Martí Fabra, Masetplana, Espelt Viticultrs, Gelamà, Oliveda, Mas Llunes, Vinyes d'Olivardots i Vinyes dels Aspres.
Inscripcions i preus
Es poden gestionar a través del web de la DO Empordà (www.doemporda.cat), omplint el formulari que hi trobareu. El preu de l’activitat és de 7€ per a les persones que no tinguin assegurança de muntanya. Els que disposen d’assegurança només han d’abonar 5€. En cas de mal temps, l’activitat s’ajornarà fins al diumenge 7 d’agost (s’avisarà els inscrits)
Inscripcions de 7€ per a persones sense assegurança
Inscripcions de 5€ per a persones amb assegurança
Horaris
Després de les inscripcions, la jornada s'iniciarà a les nou del matí amb la sortida des del Coll de Fontalba. Cap a les dotze, hi ha prevista l'arribada al cim on es realitzarà la inauguració del tast de vins. Durant la baixada, a mig recorregut, s’oferirà un avituallament de vins dolços dels cellers participants i fruits secs a càrrec de Fruits Secs Tulsà.
Recomanacions
Cal tenir una preparació física mínima, ja l'activitat inclou una tres hores d'ascens i dues de descens. Cal dur roba, calçat i mitjons adequats. Així mateix cal portar menjar de ruta (esmorzar i dinar), bastons per caminar, folre polar, anorac o impermeable amb caputxa, barret o gorra amb visera, ulleres de sol, protecció solar i labial, cantimplora amb 1,5 litres d’aigua, farmaciola bàsica (iode, tiretes, pegats per a butllofes).
Prop de 350 professionals han participat a Mas Marroch a la VIII Jornada de Vins DO Empordà, adreçada als professionals de la restauració,...
Del 30 de març a l’1 maig se celebrarà l’onzena edició del festival Vívid, un mes d’activitats enoturístiques a la Costa Brava. La...
Els vins empordanesos han tornat a seduir al periodista i Mestre del Vi britànic Tim Atkin, un dels experts britànics del sector més influent...
Empordà Turisme i la Denominació d'Origen Empordà (DO Empordà) comencen una nova etapa de col·laboració consolidant una aliança...
L’expresident de la denominació rep el Bacus Emporità i la fira del vi, el Lledoner d’Or, dels Premis de la DO Empordà. Els guardons...
L’informe, elaborat amb un ajut de Girona Excel·lent i la Diputació de Girona, identifica cinc itineraris per gaudir dels elements naturals i...
El Consell Regulador i els cellers de la DO Empordà 'desembarquen' aquest mes de novembre a Barcelona per celebrar xefles a bars de vins de...
El Consell Regulador de la denominació empordanesa programa al novembre la quarta edició d’aquesta iniciativa que permet descobrir els vins i els...
L'Empordà aconsegueix 34 medalles en el concurs dels millors vins catalans de l'any La DO Empordà ha estat la segona denominació...
Els restaurants del col·lectiu La Cuina de l’Empordanet oferiran sopars maridats amb vins dels cellers de la DO Empordà cada divendres del 6...