Mollet de Peralada acull la Festa de la Verema 2016

17/08/2016

Mollet de Peralada és el municipi escollit per a la celebració de la Festa de la Verema 2016 de la DO Empordà. La festivitat té lloc el 27 d'agost a partir de quarts de set. Els actes s'iniciaran amb una cercavila per dur el raïm veremat des de les vinyes fins al Centre Cívic de la localitat. La comitiva anirà à acompanyada pel grup els GraLlers i per la Mulassa. 

Un cop arribats al centre, tindrà lloc el pregó de la festa que enguany anirà a càrrec de la nutricionista i dietista, Carla Zaplana, just abans de l'acte central de la celebració amb la premsada del nou most. Com ja és habitual, la premsada comptarà amb la participació de la Venerable Confraria de la Bóta de Sant Ferriol i de la Jove Confraria de Vins i Caves de l’Empordà.

Els parlaments i l'actuació de Franckylesguilles posaran punt i final a la celebració que es tancarà amb un tast de vins de la DO Empordà a càrrec dels cellers de Mollet de Peralada i una botifarrada popular (el preu de la botifarrada és de 3€ i els tiquets es vendran el mateix dia de la festa). 

Activitats complementàries
Al llarg del mateix cap de sertmana, els cellers de Mollet de Peralada organitzen activitats paral·leles a la Festa de la Verema. El celler La vinyeta proposa una 'Verema en família'; el celler Roig Perals organitza l'activitat 'Els 6 Selfies de la Vinya (joc per descobrir la història del celler Roig Parals)' , mentre que la Cooperativa Agrícola de Mollet de Peralada programa una visita teatralitzada a les seves instal·lacions. Al llarg del cap de setmana també s'inagura l'exposició 'Fotos antigues de la verema' a la sala del Centre Cívic de Mollet de Peralada que també acollirà la projecció del reportatge audiovisual: “Les vinyes des del Cel”, de Robert Romanach. Dissabte, també té lloc l'activitat 'Pintura de bótes' per a públics de totes les edats.

+ informació i reserves

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal