La DO Empordà, convidada a la Fira del Vi de Falset

25/04/2017

La DO Empordà és la denominació vinícola convidada a la 22a edició de la reconeguda Fira del Vi de Falset, que enguany tindrà lloc els dies 29 i 30 d'abril i 1 de maig. La DO disposarà d'un estand propi on oferirà els vins empordanesos i, a més a més, hi realitzarà dues activitats.

El dissabte 29 d'abril, conjuntament amb la DO Montsant, presenta “Del Montsant a l'Empordà”, un tast de garnatxes i carinyenes. Es farà a les 13.30 h a l’Espai Winelover, al mateix recinte firal, i posarà en comú les garnatxes i carinyenes de totes dues DO, incidint, però, en els trets característics que els hi atorguen els factors propis de cada zona, factors com són la climatologia, els sòls i l’orografia.

Els assistents tindran l'oportunitat de tastar tres vins monovarietals de cada DO, un total de sis vins (100% garnatxa o 100% carinyena). Amb aquests vins, i amb el guiatge d’un enòleg de cada zona, els assistents s’endinsaran en el coneixement de Montsant i Empordà, en les peculiaritats que defineixen cada una d’aquestes DO catalanes.

Les places per assistir al tast són limitades. Per aquest motiu, es recomana reservar plaça al correu electrònic info@domontsant.com. El preu del tast és de 5 €, que es pagarà el mateix dia del tast en accedir a l’Espai Winelover.

La segona proposta consisteix en un tast de varietats ancestrals de la DO Empordà a càrrec de Clara Antúnez, que es farà el diumenge 30 d’abril de 16 a 17.15 h. La inscripció és gratuïta i es pot formalitzar a l’estand de la DO Empordà.

 

 

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal