Una quinzena de medalles d'or i plata per a vins DO Empordà a la llista de la revista Gilbert & Gaillard

11/05/2017

La prestigiosa revista internacional Gilbert & Gaillard ha otorgat 12 medalles d'or i 2 de plata a vins de la Denominació d'Origen Empordà. De les puntacions, que s'acaben de fer públiques, destaquen els quatre vins de cellers empordanesos que assoleixen la cataegoria OR+90, la màxima qualificació. Són dos vins del celler Peralada -Peralada aires de Garbet 2014 i Peralada Finca Garbet 2009-, un vi del celler Roig Parals -Camí de Cormes 2012- i un vi del celler La Vinyeta -Llavors 2015-. 

Uns altres 8 vins assoleixen la medalla d'or -dels cellers Vinyes d'Olivardots, Peralada i Pere Guardiola- i 2 vins més han estat guardonats amb la medalla de plata, tots dos del celler La Vinyeta.  A més, Peralada ha estat un del sis cellers de Catalunya que han aconseguit millors puntuacions en aquesta edició de la guia.

Gilbert & Gaillard organitza aquests premis un cop l'any juntament amb INCAVI i avalua els vins presentats a cegues. Els tasts es fan a nivell mundial, on estan avaluant fins a 12.000 vins de totes les procedències vitivinícoles del planeta -i d'aquests-, aquest any uns 700 han estat catalans.

Els bons resultats dels cellers empordanesos en aquesta revista és un nou reconeixement a la qualitat dels vins de la DO Empordà. 

Aquí podeu consultar la llista sencera

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal