Una desena de periodistes de mitjans espanyols especialitzats en vi han visitat la DO Empordà convidats pel Consell Regulador. Durant tres dies, el grup ha recorergut les comarques de l'Alt i el Baix Empordà coneixent els cellers i els vins de la denominació, així com altres atractius històrics vinculats amb la tradició vinícola de la zona, com el Monestir de Sant Pere de Rodes i o el jaciment d'Empúries.
Els periodistes han valorat l'elevada qualitat dels vins empordanesos i molts d'ells han coincidit en assenylar que són 'originals', que reflecteixen molt bé el territori on s'elaboren i que tenen "una tremenda personalitat pròpia". Concentració, mineralitat, salinintat, frescor i molta, molta tramuntana són altres característiques dels vins DO Empordà destacades pels periodistes, que també han posat en valor l'Empordà com una terra "fantàstica' per gaudir del turisme del vi amb un entorn que barreja mar i muntanya, alta gastronomia i una completa oferta d'oci i serveis.
La iniciativa forma part de les accions desenvolupades pel Consell Regulador de la DO Empordà per donar a conèixer els vins i els trets singulars de la denominació empordanesa. La visita està generant un gran nombre d'impactes als mitjans d'Espanya i ja ha tingut una elevada repercussió en xarxes socials
Els cellers empordanesos han començat aquesta setmana la campanya d’enguany, que s’ha avançat uns deu dies respecte a les dates habituals...
El Consell Regulador de la DO Empordà organitza la primera edició dels 'Rosats de lluna plena' que tindrà lloc aquest divendres 15 de...
Del 21 al 27 de juny, els tastos tindran lloc a l'antiga presó, al convent dels Caputxins o el terrat de l'Ajuntament de Figueres El...
La fira suposa una oportunitat única per tastar, en degustació oberta i copa Riedel, més de 100 referències dels excel·lents vins empordanesos...
Catorze dels quinze tastos ja han esgotat les places i només queden 6 entrades pel tast a la botiga Zeppelin En poc més de 48 hores, les...
Les activitats tindran lloc del 24 al 29 de maig amb la participació d'una dotzena de cellers empordanesos i una desena de restaurants de la...
Els cellers empordanesos van comercialitzar 5,8 milions d’ampolles l’any passat davant les 4,5 milions del 2020 i les 5,9 milions del...
La sommelier Audrey Doré drigirà el tast 'Viatge a l'Empordà a través dels sòls i les varietats tradicionals' Una quinzena de...
Com participar en el sorteig? 1. Segueix a DO Emporda (@do_emporda), organitzadors del sorteig i @embassat 2. Fer like a aquest post 3....
Esmorzars de forquilla entre vinyes, tastos en espais singulars com monestirs i fortificacions, rutes maridades entre vinyes i una plantada popular...