
Una desena de periodistes de mitjans espanyols especialitzats en vi han visitat la DO Empordà convidats pel Consell Regulador. Durant tres dies, el grup ha recorergut les comarques de l'Alt i el Baix Empordà coneixent els cellers i els vins de la denominació, així com altres atractius històrics vinculats amb la tradició vinícola de la zona, com el Monestir de Sant Pere de Rodes i o el jaciment d'Empúries.
Els periodistes han valorat l'elevada qualitat dels vins empordanesos i molts d'ells han coincidit en assenylar que són 'originals', que reflecteixen molt bé el territori on s'elaboren i que tenen "una tremenda personalitat pròpia". Concentració, mineralitat, salinintat, frescor i molta, molta tramuntana són altres característiques dels vins DO Empordà destacades pels periodistes, que també han posat en valor l'Empordà com una terra "fantàstica' per gaudir del turisme del vi amb un entorn que barreja mar i muntanya, alta gastronomia i una completa oferta d'oci i serveis.
La iniciativa forma part de les accions desenvolupades pel Consell Regulador de la DO Empordà per donar a conèixer els vins i els trets singulars de la denominació empordanesa. La visita està generant un gran nombre d'impactes als mitjans d'Espanya i ja ha tingut una elevada repercussió en xarxes socials
La mostra de vins de l’Empordà a la ciutat tindrà lloc el 13 i 14 de juny amb la participació de tretze cellers empordanesos que es completarà...
La cita vitivinícola de l’Empordà torna el cap de setmana del 7 i 8 de juny a Sant Martí d’Empúries amb 30 cellers de l’Empordà, 1 celler...
El grau de professionalització endegat en capítols com la comercialització o la gerència i les noves eines empresarials de què s’han dotat...
Un estudi de la fotògrafa i sommelier Clara Isamat i de l’enòleg i sommelier Jordi Esteve sobre la immigració a la vinya empordanesa ha...
La DO Empordà celebra enguany cinquanta anys de la seva creació, ja que va ser aprovada per part del Ministerio de Agricultura l’any 1975 en...
S’atorga un ajut de 5.000 euros a un projecte d’estudi relacionat amb el món del vi a l’Empordà El premi va adreçat a entitats sense...
Anna Espelt, del celler Espelt, i Carlota Pena, de Vinyes d’Olivardots, obtenen respectivament aquests reconeixements que tenen un gran prestigi en...
El tast ha tingut lloc aquest dilluns al Palau Robert de Barcelona i s’ha adreçat a professionals de la restauració i l’hostaleria. El...
El consell regulador empordanès els ha concedit els guardons Bacus Emporità i Lledoner d'Or, respectivament, per la seva decidida aposta pels...
El Consell Regulador i els cellers de la DO Empordà 'desembarquen' aquest mes de novembre a Barcelona per celebrar xefles a bars de vins de...