Visita a la DO Empordà de periodistes especialitzats en vi

01/05/2017

Una desena de periodistes de mitjans espanyols especialitzats en vi han visitat la DO Empordà convidats pel Consell Regulador. Durant tres dies, el grup ha recorergut les comarques de l'Alt i el Baix Empordà coneixent els cellers i els vins de la denominació, així com altres atractius històrics vinculats amb la tradició vinícola de la zona, com el Monestir de Sant Pere de Rodes i o el jaciment d'Empúries.

Els periodistes han valorat l'elevada qualitat dels vins empordanesos i molts d'ells han coincidit en assenylar que són 'originals', que reflecteixen molt bé el territori on s'elaboren i que tenen "una tremenda personalitat pròpia". Concentració, mineralitat, salinintat, frescor i molta, molta tramuntana són altres característiques dels vins DO Empordà destacades pels periodistes, que també han posat en valor l'Empordà com una terra "fantàstica' per gaudir del turisme del vi amb un entorn que barreja mar i muntanya, alta gastronomia i una completa oferta d'oci i serveis. 

La iniciativa forma part de les accions desenvolupades pel Consell Regulador de la DO Empordà per donar a conèixer els vins i els trets singulars de la denominació empordanesa. La visita està generant un gran nombre d'impactes als mitjans d'Espanya i ja ha tingut una elevada repercussió en xarxes socials

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal