
El celler empordanès CanSais ha presentat el CanSais-somni’2010 ExtraBrut, el primer escumós rosat amb tot el procés de producció i elaboració certificat per la DO Empordà. Per Marta Arenas, enòloga i responsable del celler, "s’ha treballat amb molta passió; tot fet a mà, des de la verema, al degorjat i acabant amb l’etiquetatge amb suro natural". Aquest escumós prové de vinyes joves de garnatxa negra, té 10 mesos de criança en l’ampolla "però ens sorprèn la seva fina bombolleta perfectament integrada, en boca ens omple el seu volum i el baix contingut el sulfits ens permet apreciar fàcilment els seus matisos varietals combinats amb una marcada influència marítima de la zona, sense oblidar el terrer del Massís de les Gavarres".
La Mostra se celebrarà a la Rambla de Figueres del 26 al 29 de juny i amb l’objectiu de potenciar-ne la qualitat i la professionalització s’ha...
La mostra de vins de l’Empordà a la ciutat tindrà lloc el 13 i 14 de juny amb la participació de tretze cellers empordanesos que es completarà...
La cita vitivinícola de l’Empordà torna el cap de setmana del 7 i 8 de juny a Sant Martí d’Empúries amb 30 cellers de l’Empordà, 1 celler...
El grau de professionalització endegat en capítols com la comercialització o la gerència i les noves eines empresarials de què s’han dotat...
Un estudi de la fotògrafa i sommelier Clara Isamat i de l’enòleg i sommelier Jordi Esteve sobre la immigració a la vinya empordanesa ha...
La DO Empordà celebra enguany cinquanta anys de la seva creació, ja que va ser aprovada per part del Ministerio de Agricultura l’any 1975 en...
S’atorga un ajut de 5.000 euros a un projecte d’estudi relacionat amb el món del vi a l’Empordà El premi va adreçat a entitats sense...
Anna Espelt, del celler Espelt, i Carlota Pena, de Vinyes d’Olivardots, obtenen respectivament aquests reconeixements que tenen un gran prestigi en...
El tast ha tingut lloc aquest dilluns al Palau Robert de Barcelona i s’ha adreçat a professionals de la restauració i l’hostaleria. El...
El consell regulador empordanès els ha concedit els guardons Bacus Emporità i Lledoner d'Or, respectivament, per la seva decidida aposta pels...