
Diumenge 23 de juliol tindrà lloc el 8è tast de vins al cim del Puigmal , a gairebé 3.000 metres d'alçada. Hi participaran cellers de la DO Empordà amb un objectiu comú: situar els vins de la DO Empordà al sostre de Girona. Un gest simbòlic que vol posar de manifest l'esforç dels productors empordanesos per millorar els seus vins i la intenció de situar-los el més amunt possible. En cas de mal temps la pujada es realitzarà el 30 de juliol.
Inscripcions obertes
Aquesta mateixa setmana s'han obert les inscripcions que es poden tramitar en els enllaços que trobareu més abaix. Cal que ompliu el formulari que hi trobareu i fer el corresponent pagament. El preu de l’activitat és de 8€ per a les persones que no tinguin assegurança de muntanya. Els que disposen d’assegurança només han d’abonar 5€.
Inscripcions de 8€ per a persones que no tenen assegurança de muntanya
Inscripcions de 5€ per a persones que sí tenen assegurança de muntanya
Horaris
Després de les inscripcions a les 8.45h, la jornada s'iniciarà a les 9.00h del matí amb la sortida des del Coll de Fontalba. Cap a les 12-00h, hi ha prevista l'arribada al cim on es realitzarà la inauguració del tast de vins.
Recomanacions
Cal tenir una preparació física mínima, ja l'activitat inclou una tres hores d'ascens i dues de descens. Cal dur roba, calçat i mitjons adequats. Així mateix cal portar menjar de ruta (esmorzar i dinar), bastons per caminar, folre polar, anorac o impermeable amb caputxa, barret o gorra amb visera, ulleres de sol, protecció solar i labial, cantimplora amb 1,5 litres d’aigua, farmaciola bàsica (iode, tiretes, pegats per a butllofes).
La mostra de vins de l’Empordà a la ciutat tindrà lloc el 13 i 14 de juny amb la participació de tretze cellers empordanesos que es completarà...
La cita vitivinícola de l’Empordà torna el cap de setmana del 7 i 8 de juny a Sant Martí d’Empúries amb 30 cellers de l’Empordà, 1 celler...
El grau de professionalització endegat en capítols com la comercialització o la gerència i les noves eines empresarials de què s’han dotat...
Un estudi de la fotògrafa i sommelier Clara Isamat i de l’enòleg i sommelier Jordi Esteve sobre la immigració a la vinya empordanesa ha...
La DO Empordà celebra enguany cinquanta anys de la seva creació, ja que va ser aprovada per part del Ministerio de Agricultura l’any 1975 en...
S’atorga un ajut de 5.000 euros a un projecte d’estudi relacionat amb el món del vi a l’Empordà El premi va adreçat a entitats sense...
Anna Espelt, del celler Espelt, i Carlota Pena, de Vinyes d’Olivardots, obtenen respectivament aquests reconeixements que tenen un gran prestigi en...
El tast ha tingut lloc aquest dilluns al Palau Robert de Barcelona i s’ha adreçat a professionals de la restauració i l’hostaleria. El...
El consell regulador empordanès els ha concedit els guardons Bacus Emporità i Lledoner d'Or, respectivament, per la seva decidida aposta pels...
El Consell Regulador i els cellers de la DO Empordà 'desembarquen' aquest mes de novembre a Barcelona per celebrar xefles a bars de vins de...