Obertes les inscripcions del 8è Tast de vins DO Empordà al cim del Puigmal

26/06/2017

Diumenge 23 de juliol tindrà lloc el 8è tast de vins al cim del Puigmal , a gairebé 3.000 metres d'alçada. Hi participaran cellers de la DO Empordà amb un objectiu comú: situar els vins de la DO Empordà al sostre de Girona.  Un gest simbòlic que vol posar de manifest l'esforç dels productors empordanesos per millorar els seus vins i la intenció de situar-los el més amunt possible. En cas de mal temps la pujada es realitzarà el 30 de juliol. 

Inscripcions obertes
Aquesta mateixa setmana s'han obert les inscripcions que es poden tramitar en els enllaços que trobareu més abaix. Cal que ompliu el formulari que hi trobareu i fer el corresponent pagament. El preu de l’activitat és de 8€ per a les persones que no tinguin assegurança de muntanya. Els que disposen d’assegurança només han d’abonar 5€. 

Inscripcions de 8€ per a persones que no tenen assegurança de muntanya

Inscripcions de 5€ per a persones que sí tenen assegurança de muntanya

Horaris 

Després de les inscripcions a les 8.45h, la jornada s'iniciarà a les 9.00h del matí amb la sortida des del Coll de Fontalba. Cap a les 12-00h, hi ha prevista l'arribada al cim on es realitzarà la inauguració del tast de vins.

Recomanacions

Cal tenir una preparació física mínima, ja l'activitat inclou una tres hores d'ascens i dues de descens. Cal dur roba, calçat i mitjons adequats. Així mateix cal portar menjar de ruta (esmorzar i dinar), bastons per caminar, folre polar, anorac o impermeable amb caputxa, barret o gorra amb visera, ulleres de sol, protecció solar i labial, cantimplora amb 1,5 litres d’aigua, farmaciola bàsica (iode, tiretes, pegats per a butllofes).

DESCARREGA'T EL PROGRAMA DE LA JORNADA

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal