
Una quinzena de cellers de la DO Empordà participen enguany al White Summer 2017 que té lloc a Pals del 5 al 27 d'agost. Els vins empordanesos seran els grans dels protagonistes del White Summer Tast, el nou espai gastronòmic del festival que ofereix les últimes tendències en comerç creatiu, gastronomia i oci d'autor.
Durant el festival es podran degustar els vins d'aquests cellers de la DO Emporda: Cooperativa Agrícola de Garriguella, La Vinyeta, Empordàlia, Roig Parals, Arché Pagès, Vinyes d’Olivardots, Cellers d’en Guilla, Celler Cooperatiu d’Espolla, Castell de Peralada, Mas Oller, Mas Estela, Clos d’Agon, Mas Llunes, Vinyes dels Aspres i Pere Guardiola.
El nou espai de tast oferirà també productes enogastronòmics d’alta qualitat. L’àrea de tast funcionarà mitjançant la compra i l’intercanvi de tiquets de tast per les degustacions que es vulguin provar. Cada tiquet es podrà adquirir al preu d’un euro i cada degustació estarà valorada entre 1 i 4 tiquets.
La mostra de vins de l’Empordà a la ciutat tindrà lloc el 13 i 14 de juny amb la participació de tretze cellers empordanesos que es completarà...
La cita vitivinícola de l’Empordà torna el cap de setmana del 7 i 8 de juny a Sant Martí d’Empúries amb 30 cellers de l’Empordà, 1 celler...
El grau de professionalització endegat en capítols com la comercialització o la gerència i les noves eines empresarials de què s’han dotat...
Un estudi de la fotògrafa i sommelier Clara Isamat i de l’enòleg i sommelier Jordi Esteve sobre la immigració a la vinya empordanesa ha...
La DO Empordà celebra enguany cinquanta anys de la seva creació, ja que va ser aprovada per part del Ministerio de Agricultura l’any 1975 en...
S’atorga un ajut de 5.000 euros a un projecte d’estudi relacionat amb el món del vi a l’Empordà El premi va adreçat a entitats sense...
Anna Espelt, del celler Espelt, i Carlota Pena, de Vinyes d’Olivardots, obtenen respectivament aquests reconeixements que tenen un gran prestigi en...
El tast ha tingut lloc aquest dilluns al Palau Robert de Barcelona i s’ha adreçat a professionals de la restauració i l’hostaleria. El...
El consell regulador empordanès els ha concedit els guardons Bacus Emporità i Lledoner d'Or, respectivament, per la seva decidida aposta pels...
El Consell Regulador i els cellers de la DO Empordà 'desembarquen' aquest mes de novembre a Barcelona per celebrar xefles a bars de vins de...