Participació històrica de cellers DO Empordà a la Mostra de Vins i Caves de Catalunya

22/10/2017

Una dotzena de cellers de la DO Empordà participaran aquesta setmana a la 37a Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que té lloc del 27 al 29 d'octubre al Passeig Lluís Companys de Barcelona. Sis cellers empordanesos hi seran presents a l'espai conjunt de la DO Empordà -Cellers d'en Guilla, Vinyes dels Aspres, Archés Pagès, Celler Cooperatiu d'Espolla, Mas Llunes i Hugas de Batlle-, mentre que altres sis cellers de l'Empordà disposaran d'estand propi -La Vinyeta, Celler Gerisena, Empordàlia, Espelt Viticultors, Grup Oliveda i Peralada-.

A banda de la presència dels cellers, la DO Empordà també organitza diversos tastos guiats al llarg dels tres dies: 'Combat de Tramuntana', el divendres 27 a les 20.00H; 'Tast de Lledoners', el dissabte 28 a les 17.00H; 'Tastos de dolços premiats als Vinari', el diumenge 29 a les 13.00H; i 'Tast de fills bastards de Dalí', el mateix diumenge a les 18.00H. Els tastos seran dirigits per Patrícia de Golferichs i Laura Masramon. La inscripció als tastos s'ha de formalitzar el mateix dia a la mateixa Mostra.

La 37a Mostra de Vins i Caves de Catalunya permet conèixer els nous productes de les denominacions d’origen catalanes i també introduir-se en la cultura del vi mentre recorrem les parades dels diversos cellers catalans. 

En aquesta 37a edició de la mostra participaran un total de 68 cellers de tot Catalunya amb més de 500 referències de les 12 DO catalanes. A aquesta gran oferta vinícola se suma l’oferta alimentària, que acompanyarà el tast amb una proposta de productes de proximitat.

La Mostra de Vins i Caves de Catalunya està organitzada pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) i la Promotora d'Exportacions Agroalimentàries (PRODECA).

 

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal