Més de 700 persones tasten als Estats Units els vins empordanesos en una acció promocional organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona i la DO Empordà, durant la celebració de la 50a trobada d’una de les associacions vinícoles de referència del país
Els vins de la Ruta del Vi DO Empordà han estat protagonistes de la 50a trobada anual de l'American Wine Society, que s'ha celebrat els dies 3 i 4 de novembre a Pocono Manor, a Pensilvània. Més de 700 persones han tastat els vins empordanesos durant aquesta trobada que reuneix els socis d'una de les associacions vinícoles de referència dels Estat Units, amb més de 8.000 integrants entre amants del vi, prescriptors i elaboradors nordamericans.
Al llarg del cap de setmana es van celebrar dos tastos que van anar a càrrec de la sommelier del Celler de Can Roca i millor sommlier de Catalunya 2017, Audrey Doré, que va estar acompanyada pel gurú de l’enoturisme a Napa Valley, el professor de l’Universitat de Napa, Paul Wagner.
El primer tast, titulat "Empordà, the Undiscoverd Jewel of Costa Brava", va permetre donar a conèixer el territori vinícola de l’Empordà i els seus vins. Els participants van tastar vins dels cellers Vinyes d’Olivardots, Espelt Viticultors, Martí Fabra, Hugas de Batlle i Pere Guardiola.
"A taste of Empordà" era el títol del segon tast celebrat en què es van maridar vins de la Ruta del Vi DO Empordà dels cellers La Vinyeta, Mas Llunes i Pere Guardiola amb diferents productes gironins, com les anxoves de l’Escala, els formatges Montbrú o el fuet Espuña.
Els vins empordanesos també van ser protagonistes de la fira de vins que se celebra coincidint amb la trobada i en la què participen les principals zones productores de tot el món.
Aquesta ha estat un de les promocions més importants de vins empordanesos que s’ha celebrat mai als Estats Units. L’acció forma part de l’estratègia conjunta del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona i del Consell Regulador de la DO Empordà per donar a conèixer l’Empordà i els seus vins al mercat nordamericà.
Prop de 350 professionals han participat a Mas Marroch a la VIII Jornada de Vins DO Empordà, adreçada als professionals de la restauració,...
Del 30 de març a l’1 maig se celebrarà l’onzena edició del festival Vívid, un mes d’activitats enoturístiques a la Costa Brava. La...
Els vins empordanesos han tornat a seduir al periodista i Mestre del Vi britànic Tim Atkin, un dels experts britànics del sector més influent...
Empordà Turisme i la Denominació d'Origen Empordà (DO Empordà) comencen una nova etapa de col·laboració consolidant una aliança...
L’expresident de la denominació rep el Bacus Emporità i la fira del vi, el Lledoner d’Or, dels Premis de la DO Empordà. Els guardons...
L’informe, elaborat amb un ajut de Girona Excel·lent i la Diputació de Girona, identifica cinc itineraris per gaudir dels elements naturals i...
El Consell Regulador i els cellers de la DO Empordà 'desembarquen' aquest mes de novembre a Barcelona per celebrar xefles a bars de vins de...
El Consell Regulador de la denominació empordanesa programa al novembre la quarta edició d’aquesta iniciativa que permet descobrir els vins i els...
L'Empordà aconsegueix 34 medalles en el concurs dels millors vins catalans de l'any La DO Empordà ha estat la segona denominació...
Els restaurants del col·lectiu La Cuina de l’Empordanet oferiran sopars maridats amb vins dels cellers de la DO Empordà cada divendres del 6...