Els vins DO Empordà, protagonistes del Fòrum Gastronòmic de Girona

14/11/2017

El Consell Regulador de la DO Empordà participa com a patrocinador del Fòrum Gastronòmic de Girona 2017 que té lloc del diumenge 19 al dimarts 21 de novembre, al Palau de Congressos i Palau de Fires de Girona. 

Els vins de la DO Empordà seran protagonistes a diversos espais d'aquesta edició del Fòrum. La DO Empordà disposarà d'un espai propi al restaurant del Fòrum on es promocionaran els vins empordanesos i s'oferiran també als comensals que dinin en aquest establiment. En total es podran degustar els vins de 18 cellers empordanesos amb un total de 19 referències entre blancs, rosats i negres. Així mateix, els vins DO Empordà també seran presents a altres locals de restauració del Fòrum. 

Vuit cellers DO Empordà a la fira

Un total de vuit cellers de la DO Empordà seran també presents a la fira del Fòrum ja sigui amb estand propi o a l'espai de Girona Excel·lent. Els cellers que participen al Fòrum Gastronòmic de Girona 2017 són: Celler Arché Pagès, Celler Cooperatiu d'Espolla, Celler Gerisena, Celler Martí i Fabra, Empordàlia, Mas Llunes, Vinyes d'Olivardots i Vinyes dels Aspres.

El Fòrum Gastronòmic de Girona s'ha convertit en un dels principals esdeveniments gastronòmics de l'Estat espanyol amb una gran repercussió mediàtica, tant a nivell nacional com internacional. 

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal