Inici de la campanya promocional de les DO Catalanes i de Contraetiqueta.

19/04/2012

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, acompanyat del director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (Incavi), Jordi Bort, i del sr. Àlex Illa, president de Contraetiqueta, van presentar la campanya “Gaudir del vi del cava catalans té premi”, una iniciativa de ContraEtiqueta (Enoteques Associades de Catalunya) i les Denominacions d’Origen Protegides (DOP) vinícoles catalanes, que té el suport del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM).

Des d’aquest mes d’abril i fins a finals de juny es portarà a terme aquesta campanya especial, que amb el títol de “Gaudir del vi i del cava catalans té premi” vol promoure el tast dels vins i caves de les 12 Denominacions d’Origen de Catalunya.

La campanya consisteix en lliurar un targetó als clients de les botigues adherides a Contraetiqueta (busqueu el segell identificatiu a la porta o pregunteu si són adherits), amb una casella per cada denominació d'origen. Quan el consumidor hagi omplert totes les caselles (haurà comprat un vi de cada DO), se li entregarà un obsequi (pack amb 2 copes Riedel) i entrarà en el sorteig de caps de setmana enoturístics. Avui dijous es començaran a emetre falques a diversos mitjans radiofònics per fer difusió de l'acció.

La campanya serà vàlida del 23 d’abril al 30 de juny o bé fins a exhaurir existències (500 packs de copes).

L'associació Contraetiqueta, que va néixer l'any passat, compta ja amb 74 botigues adherides que abarquen les 4 províncies del territori català.

Més informació a www.contraetiqueta.com.

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal