
L'empordanesa és la única denominació catalana que ha estat seleccionada per rebre aquest prestigiós guardó.
La Denominació d'Origen Empordà ha estat nominada en la categoria de millor denominació d'Espanya als Premis Verema 2017, que organitza aquest portal de referència d'aficionats al vi i a la gastronomia. La DO Empordà és una de les dotze denominacions nominades per aquest guardó al costat de les DO Alicante, Bierzo, Campo de Borja, Jerez, Manchuela, Montilla-Moriles, Navarra, Rias Baixas, Rioja, Utiel-Requena i Valencia. L'empordanesa és la única denominació catalana que ha estat seleccionada enguany per rebre aquest prestigiós guardó.
La selecció dels dotze candidats com a millor denominació ha estat realitzada per l'equip de redacció de Verema tenint en compte els comentaris i notes de tast publicats pels usuaris en el portal Verema.com durant l'últim any, així com la trajectòria històrica i presència que han tingut en aquest portal.
Dos cellers de la DO Empordà també opten a altres guardons d'aquesta edició dels premis. Es tracta del celler Peralada, que ha estat nominat en la categoria de celler amb millor trajectòria dels últims anys, i del celler Espelt Viticultors, que opta al premi millor vi dolç del 2017 amb el seu vi Espelt Airam.
Verema.com ha posat en marxa un sistema de votació popular per escollir els millors de cada categoria (https://es.surveymonkey.com/r/premios-verema-2017). La data límit per participar-hi és el proper 4 de febrer. Els guanyadors es donaran a conèixer durant l'esdeveniment 'Experiencia Verama Valencia' que tindrà lloc a mitjans de febrer.
La mostra de vins de l’Empordà a la ciutat tindrà lloc el 13 i 14 de juny amb la participació de tretze cellers empordanesos que es completarà...
La cita vitivinícola de l’Empordà torna el cap de setmana del 7 i 8 de juny a Sant Martí d’Empúries amb 30 cellers de l’Empordà, 1 celler...
El grau de professionalització endegat en capítols com la comercialització o la gerència i les noves eines empresarials de què s’han dotat...
Un estudi de la fotògrafa i sommelier Clara Isamat i de l’enòleg i sommelier Jordi Esteve sobre la immigració a la vinya empordanesa ha...
La DO Empordà celebra enguany cinquanta anys de la seva creació, ja que va ser aprovada per part del Ministerio de Agricultura l’any 1975 en...
S’atorga un ajut de 5.000 euros a un projecte d’estudi relacionat amb el món del vi a l’Empordà El premi va adreçat a entitats sense...
Anna Espelt, del celler Espelt, i Carlota Pena, de Vinyes d’Olivardots, obtenen respectivament aquests reconeixements que tenen un gran prestigi en...
El tast ha tingut lloc aquest dilluns al Palau Robert de Barcelona i s’ha adreçat a professionals de la restauració i l’hostaleria. El...
El consell regulador empordanès els ha concedit els guardons Bacus Emporità i Lledoner d'Or, respectivament, per la seva decidida aposta pels...
El Consell Regulador i els cellers de la DO Empordà 'desembarquen' aquest mes de novembre a Barcelona per celebrar xefles a bars de vins de...