En marxa el programa 'Visitants d'Honor' DO Empordà 2018

24/02/2018

Una visita al celler Gelamà ha posat en marxa l'edició 2018 del programa 'Visitant d'Honor' de la DO Empordà, impulsat conjuntament per la Jove Confraria dels Caves i Vins de l’Empordà i el Consell Regulador de la DO Empordà. Aquesta iniciativa, que es va posar en marxa el 2016, programa una visita mensual a un celler empordanès i premia aquells amants del vi que més visites realitzen al llarg de l'any. 

Davant dels bons resultats de les dues primeres edicions, la Jove i el Consell Regulador de la DO Empordà han decidit mantenir el programa que aquest any programa la visita als cellers:  Mas Romeu (24 de març); Castelló-Murphy(14 d'abril); Pujol Cargol (19 de maig); Mas Oller (14 de juliol); el celler d'en Marc (6 d'octubre); Mas Pòlit (24 de novembre), i Brugarol (15 de desembre). 

Per inscriure's a les visites, cal enviar un mail a l'adreça lajoveconfraria@gmail.com. Les visites tenen un preu 10€ i són gratuïtes pels membres de la Jove. Tothom que completi la ronda de visites de l’any 2018 rebrà el diploma “Visitant d’Honor de la DO Empordà 2018” i un petit obsequi. Cal demanar
la butlleta en la primera visita i, un cop  emplenada amb les dades personals i els segells dels 8 cellers visitats, cal enviar un mail a lajoveconfraria@gmail.com. Cada butlleta és personal i intransferible.

El programa 'Visitants d'Honor' pretén fomentar les visites als cellers empordanesos i impulsar la creació d’un grup d’amants del vi per donar resposta a la creixent demanda d’usuaris que volen aprofundir en el coneixement de la viticultura empordanesa. La iniciativa s’estructura a través de la Jove que actua com a plataforma de trobada i d’impuls d’iniciatives singulars pels amants del vi a la denominació. Amb aquesta iniciativa, la Jove i el Consell Regulador busquen incrementar la seva col·laboració i impulsar sinergies conjuntes que ajudin a promocionar els vins empordanesos, la viticultura i l’enoturisme a la denominació empordanesa.

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal