En marxa la 6a edició de la campanya gastronòmica Sopars Maridats

27/02/2018

Els restaurants dels col·lectius La Cuina de l’Empordanet i La Cuina del Vent oferiran sopars maridats amb els vins dels cellers de la DO Empordà, cada divendres del 2 de març al 15 de juny

La campanya, que es durà a terme cada divendres del 2 de març al 15 de juny (exceptuant el divendres de Setmana Santa), consta d’uns menús confeccionats per parelles formades per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen el menú. Enguany, tots aquests menús inclouran una elaboració de pa amb tomata acompanyada d’Oli de l’Empordà (DOP), que serà el fil conductor de la campanya. S’oferiran un total de 31 sopars i els preus oscil·laran entre els 40 i els 65 euros (IVA inclòs). Les reserves es podran fer trucant directament a cada restaurant.  

Aquesta campanya va néixer amb l’objectiu d’oferir una proposta gastronòmica en un sentit total, empordanesa i d’alta qualitat. També d’enfortir i consolidar relacions entre els cellers i els restaurants, que són els dos col·lectius que fonamenten la riquesa de la gastronomia empordanesa. Així com d’aconseguir dinamitzar el sector en una època de l’any on hi ha poc moviment turístic a la zona, mobilitzant els públics locals i nacionals.

Al website www.soparsmaridats.com els usuaris hi podran trobar i descarregar tota la informació sobre la campanya i les notícies, així com els menús, que s’aniran penjant esglaonadament atès que aquests estan elaborats amb productes de temporada.  Les etiquetes que es promouran perquè els usuaris participin de la campanya a les xarxes socials seran: #soparsmaridats2018 #cuinaempordanet #cuinadelvent #doemporda.

Aquest matí s’ha presentat la 6a edició de la campanya gastronòmica Sopars Maridats, amb els restaurants dels col·lectius gastronòmics La Cuina de l’Empordanet i La Cuina del Vent i amb els Cellers de la DO Empordà. La presentació s’ha dut a terme al restaurant Plaça del Vi 7 de Girona i ha comptat amb la presència dels cuiners d’ambdós col·lectius, representats dels cellers participants i mitjans de comunicació, entre d’altres.

L’acte l’ha obert Antoni Roig, president de la comissió tècnica de la DO Empordà, que ha posat en valor la qualitat de la proposta i el vincle que s’ha establert entre els cellerers i els restauradors. També ha mostrat la satisfacció de la DO pel fet que tots els restaurants inclouen una presència majoritària de vins empordanesos a la seva carta.

Tot seguit ha intervingut  Carles Tubert, gerent de La Cuina del Vent,  ha remarcat la importància de la relació i de la col·laboració entre els dos col·lectius gastronòmics com a reforçament de la marca Empordà. Tubert ha fet una valoració molt positiva de la campanya i de l’evolució de la mateixa, apostant per uns millors resultats aquest 2018.

Finalment, ha tancat l’acte Vicenç Fajardo, president de La Cuina de l’Empordanet, agraint la feina conjunta tant als restauradors de l’Alt Empordà com als cellerers. El president de La Cuina de l’Empordanet ha remarcat l’aposta permanent que fa el col·lectiu pels productors del territori, així com la importància de conèixer la història d’aquests productors per reforçar el relat final que es presenta al client.

Consulta tots els sopars

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal