
La Fira del Tap de Cassà de la Selva, que tindrà lloc del 8 al 10 de juny, inclourà un tast de vins monovarietats amb vins de la DO Empordà. La proposta serà drigida per la sommelier Laura Masramon i tindrà lloc el diumenge 10 de juny a l'Àgora, a la plaça de la Coma, a partir de les 12.30h del migdia. El tast també inclourà vins de la DO Penedès, que és la DO convidada d'aquest any a la fira.
Durant la proposta, es tastaran dos vins DO Empordà elaborats amb garnatxa -Mar Endins, del celler Oliveda, i Passrell, del celler Empordàlia, i dos vins més de la DO Penedès elaborats amb xarel·lo -Equilibri, de Can Descregut, i Augustus Microvinifacions xarel·lo vermell, del Celler Augustus. El tast té un preu de 5 euros i les inscripcions ja estan obertes.
El Consell Regulador de la DO Empordà col·labora en l'organtizació de la Fira del Tap, que té com a objectiu difondre el patrimoni, la història, la vida social i tots aquells aspectes vinculats a la indústria del tap de suro. Podeu consultar el programa complert al web de la fira.
La mostra de vins de l’Empordà a la ciutat tindrà lloc el 13 i 14 de juny amb la participació de tretze cellers empordanesos que es completarà...
La cita vitivinícola de l’Empordà torna el cap de setmana del 7 i 8 de juny a Sant Martí d’Empúries amb 30 cellers de l’Empordà, 1 celler...
El grau de professionalització endegat en capítols com la comercialització o la gerència i les noves eines empresarials de què s’han dotat...
Un estudi de la fotògrafa i sommelier Clara Isamat i de l’enòleg i sommelier Jordi Esteve sobre la immigració a la vinya empordanesa ha...
La DO Empordà celebra enguany cinquanta anys de la seva creació, ja que va ser aprovada per part del Ministerio de Agricultura l’any 1975 en...
S’atorga un ajut de 5.000 euros a un projecte d’estudi relacionat amb el món del vi a l’Empordà El premi va adreçat a entitats sense...
Anna Espelt, del celler Espelt, i Carlota Pena, de Vinyes d’Olivardots, obtenen respectivament aquests reconeixements que tenen un gran prestigi en...
El tast ha tingut lloc aquest dilluns al Palau Robert de Barcelona i s’ha adreçat a professionals de la restauració i l’hostaleria. El...
El consell regulador empordanès els ha concedit els guardons Bacus Emporità i Lledoner d'Or, respectivament, per la seva decidida aposta pels...
El Consell Regulador i els cellers de la DO Empordà 'desembarquen' aquest mes de novembre a Barcelona per celebrar xefles a bars de vins de...