Homenatge col·lectiu a Eduard Puig Vayreda amb la col·laboració de la DO Empordà

12/06/2018

Catorze entitats, entre elles la DO Empordà, han organitzat un homenatge col·lectiu a  Eduard Puig Vayreda (Figueres, 1942-2018), que va morir el passat mes d'abril. L'acte, que tindrà lloc el dissabte 30 de juny al vespre al recinte de la Canònica de Vilabertran, s'iniciarà amb el concert dels cantants Clara Gifre i Àlex Sanmartí i el pianista Pere Puig, i un recital poètic i literari a càrrec de Cristina Cervià. A continuació, el catedràtic de Periodisme de la Universitat Pompeu Fabra, Jaume Guillamet, farà el parlament en nom de les entitats organitzadores. L'homenatge finalitzarà amb un brindis i un sopar bufet a l'Hort del Prior. 

Les places són limitades i cal inscriure's, fins al 20 de juny, de forma presencial a la seu de la DO Empordà (Av. Marignane, 2 de Figueres) o enviant un correu a homenatgepuigvayreda@gmail.com

Eduard Puig Vayreda va fer de la seva vida un maridatge d'inquietuds culturals, cíviques, polítiques i enològiques. Generós en la paraula, en l'amistat i en la docència, ara toca retornar-li allò que ens va donar amb la nostra assistència a l'homenatge.

Aquesta és la relació d'entitats que participen a l'homenatge: Institut d'Estudis Empordanesos, Joventuts Musicals de Figueres, Denominació d'Origen Empordà, Venerable Confraria de la Bóta de Sant Ferriol d'Empordà, Jove Confraria dels Caves i Vins de l'Empordà, Atenea Agrupació de Cultura, Associació d'Amics de l'Institut Ramon Muntaner, Setmanari de l'Alt Empordà, Òmnium Cultural de l'Alt Empordà i La Cate-Espai Cultural de Figueres. Amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Vilabertran, Celler Cooperatiu d'Espolla i Celler Pere Guardiola i la complicitat de la seva família.

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal