Els vins de l'Empordà obtenen 17 medalles d'or al Concurs Giroví

01/04/2019

Els vins de la DO Empordà han obtingut un total de 17 medalles d'or al XXIV CONCURS DE VINS I CAVES DE CATALUNYA GIROVI'19. Els vins empordanesos també han estat reconegut amb 21 medalles de plata i 15 medalles de plata. En aquest enllaç pots consultar tots els vins premiats.

Organitzat per Mestres Tastavins i Cellerers de Catalunya,, el concurs es realitza amb la col.laboració de la Diputació de Girona i el recolzament de l’Ajuntament de Girona, l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Girona, l'Associació Catalana de Sommeliers i la Federació d’Associacions d’Hosteleria.

220 tastadors experts, alumnes i ex-alumnes de l'Escola d'Hostaleria de Girona, enòlegs, sommeliers, el.laboradors de vi i vins escumosos, comerciants, restauradors i consumidors, han format part del jurat que ha tastat a cegues les mostres participants al Concurs i han determinat els vins i vins escumosos guardonats en cada una de les categories (blancs joves, blancs fusta, blancs especials, rosats, negres joves, negres criança curta, negres criança, negres reserva, dolços, vins escumosos, vins escumosos rosats i vermouths).

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal