Caràcter Empordà, el gran festival enogastronòmic amb segell Empordà arriba a la ciutat de Barcelona

07/05/2019

20 restaurants del col·lectiu La Cuina de l’Empordanet i 21 cellers de la Denominació d’origen Empordà s’uneixen per crear una experiència enogastronòmica conjunta, úni- ca i irrepetible a la ciutat de Barcelona.

L’Hotel Havana de Barcelona acull els dijous 16 de maig, 23 de maig, i 30 de maig aquesta proposta enogastronòmica ideada per la Cuina de l’Empordanet i la DO Empordà sota el projecte B de l’Empordà.

Cada dia 7 restaurants preparerant un plat estrella que s’harmonitza amb diferents vins DO Empordà. Xefs i enòlegs baixaran a viure l’experiència i compartir-la amb tot el públic assistent.

El Roser 2, Mas dels Arcs, Casamar, La Plaça, Aradi, Vicus, Terramar, Aquamare, Es Portal, La Xicra, La Calèndula, Hotel Aigua blava, Els Tinars, La Blanca, Sa Punta i Aurum, Mas de Torrent, SA Cova i Bo.tic juntament amb l’Hotel Havana Barcelona - espai que acull el festival - són els restaurants protagonistes d’aquesta primera edició del festival enogastronòmic, Caràcter Empordà. Cadascun d’ells ha elaborat un plat 100% empordanès amb l’objectiu de crear de forma coral, un menú de 7 plats inspirat en els millors productes de la gastronomia de mar i muntanya de l’Empordà.

Per complementar la proposta gastronòmica, s’ha harmonitzat cada plat amb un vi DO Empordà. En són 22 els cellers seleccionats en aquesta primera edició: Gerisena, Pujol Cargol, *lavinyeta, Pere Guardiola, Perelada, Mas Llunes, Vinyes dels Aspres, Cellers d’en Guilla, Mas Pòlit, Espolla, Masia Serra, Martín Faixó, Espelt Viticultors, Mas Vida, Martí Fabra, Vinyes d’Olivardots, Bodegas Trobat, Mas Oller, Clos d’Agon, Empordàlia, Hugas de Batlle i Oliveda.

El festival tindrà lloc 3 dijous del mes de maig: 16, 23 i 30 a l’Hotel Havana Barcelona. L’hora d’arribada és a les 20.30h a la recepció del mateix hotel. El preu d’aquests sopars-maridatge és vde 60€ i la reserva es fa a través del mateix hotel; trucant al 933 417 000. 

Aquesta iniciativa sorgeix de la col·laboració de la Cuina de l’Empordanet i la DO Empordà a través del projecte B de l’Empordà. Un projecte que arrenca l’any passat a Barcelona amb l’objectiu de donar a conèixer i difondre la cultura vinícola de l’Empordà a la ciutat comtal.

MENÚ DIA 16

MENÚ DIA 23

MENÚ DIA 30

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal