La DO Empordà torna a fer el cim

17/07/2012
Més de 150 persones i una onzena de cellers van participar en la tercera edició del tast de vins al cim del Puigmal, organitzada pel Consell Regulador de la DO Empordà. Els recents i devastadors focs que van afectar la comarca de l'Alt Empordà van estar ben presents entre els participants de l'activitat que va tenir lloc ahir diumenge. 

Enguany, la proposta ha volgut simbolitzar especialment el valor de la fortalesa, tant necessari per a la ràpida recuperació de les terres i muntanyes afectades pels focs del mes de juliol. En record també dels incendis, s'ha llegit un poema de Carme Pagès titular “Agni”, que està inspirat en l'infortuni i que s'ha deixat al peu de la creu del cim del Puigmal. 

El tast ha comptat enguany dels cellers: Arché Pagès, CanSais, Cooperatiu d'Espolla, Martí Fabra, Garriguella, Espelt Vitucultors, Gelamà, Mas Pòlit, Pere Guardiola, Vinyes dels Aspres i *laVinyeta. Els cellers van situar una gran varietat de vins empordanesos al sostre de les comarques gironines, a gairebé 3.000 metres d'alçada. 

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal