
El bon temps va acompanyar als participants durant tota la jornada que té per objectiu situar els vins empordanesos el més amunt possible
El Consell Regulador de la DO Empordà, el Centre Excursionista Empordanès, l'Associació Excursionista Cabirols Roses i diverssos cellers han organitzat la proposta
Acompanyats pel bon temps durant tota la jornada, més d'un centenar de persones han participat aquest diumenge en el 9è Tast d’alçada de vins DO Empordà al Puigmal. Puntualment a un quart de deu del matí, els assistents han sortit del Coll de Fontalba en direcció al Puigmal. Tres hores més tard, els participants han arribat al cim on ha tingut lloc el tradicional tast de vins. En aquesta ocasió s'han pogut tastar els vins dels cellers AV Bodeguers, Celler Arché Pagès, Celler Brugarol,Mas Llunes, Oliveda i Vinyes dels Aspres. Després del tast, els assistents han iniciat el descens que ha posat el punt i final a l'activitat.
La iniciaitva té per objectiu situar els vins empordanesos al sostre de les comarques gironines, a gairebé 3.000 metres d’altitud. Un gest simbòlic que vol posar de manifest l’esforç dels productors empordanesos per millorar els seus vins i la intenció de situar-los el més amunt possible. El consell regulador empordanès i els cellers participants han organitzat l’activitat amb la col·laboració del Centre Excursionista Empordanès i l’Associació Excursionista Cabirols Roses.
La mostra de vins de l’Empordà a la ciutat tindrà lloc el 13 i 14 de juny amb la participació de tretze cellers empordanesos que es completarà...
La cita vitivinícola de l’Empordà torna el cap de setmana del 7 i 8 de juny a Sant Martí d’Empúries amb 30 cellers de l’Empordà, 1 celler...
El grau de professionalització endegat en capítols com la comercialització o la gerència i les noves eines empresarials de què s’han dotat...
Un estudi de la fotògrafa i sommelier Clara Isamat i de l’enòleg i sommelier Jordi Esteve sobre la immigració a la vinya empordanesa ha...
La DO Empordà celebra enguany cinquanta anys de la seva creació, ja que va ser aprovada per part del Ministerio de Agricultura l’any 1975 en...
S’atorga un ajut de 5.000 euros a un projecte d’estudi relacionat amb el món del vi a l’Empordà El premi va adreçat a entitats sense...
Anna Espelt, del celler Espelt, i Carlota Pena, de Vinyes d’Olivardots, obtenen respectivament aquests reconeixements que tenen un gran prestigi en...
El tast ha tingut lloc aquest dilluns al Palau Robert de Barcelona i s’ha adreçat a professionals de la restauració i l’hostaleria. El...
El consell regulador empordanès els ha concedit els guardons Bacus Emporità i Lledoner d'Or, respectivament, per la seva decidida aposta pels...
El Consell Regulador i els cellers de la DO Empordà 'desembarquen' aquest mes de novembre a Barcelona per celebrar xefles a bars de vins de...