Tast de vins DO Empordà durant el ‘Dia del visitant' del Museu d’Art de Girona

25/09/2019

Els jardins del Museu d’Art de Girona acolliran el dissabte 28 de setembre, a partir de les 19.00H, un tast de vins de la DO Empordà. Aquesta activitat forma part de la jornada de celebració del ‘Dia del Visitant’ d'aquest centre cultural que enguany celebra la seva desena edició. Una jornada lúdica i oberta a tots els públics, en què el museu dóna la veu a un seguit de visitants convidats que, partint de les obres de la col·lecció, s’expressen sobre una temàtica escollida que, en aquesta desena edició, són els orígens. 

El tast de vins empordanesos serà impartit per Carles Xuriguera, actor, propietari del celler Mas Patiràs de Fontenta i president de la Comissió de Promoció del Consell Regulador de la DO Empordà. Durant l’activitat, els participants podran tastar quatre vins de quatre cellers de l’Empordà:  Singulars blanc vinyes velles, de Mas Llunes; Vinya del Metge, de Cellers d’en Guilla; Terres Negres, d’Espelt Viticultors; i La Goja, de Mas Patiràs. 

A banda del tast de vins, la jornada inclou també visites guiades, música, tallers, jocs, o una degustació de formatges, entre altres propostes. Totes les activitats són gratuïtes.

Més informació

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal