
El pròxim 28 d’octubre, la Denominació d’Origen Empordà portarà els seus vins a Barcelona per presentar-los al públic professional de la restauració i l’hostaleria de Barcelona i rodalies així com a premsa especialitzada i prescriptors. Sota el nom Exposició Universal dels Millors Vins de Tramuntana, la jornada professional se celebrarà a l’espai Flowers by Bornay (Melcior de Palau, 36), a partir de les 16:30h i fins a les 21h.
Els assistents a la jornada professional podran tastar les propostes vinícoles dels 25 cellers que participaran de l’acte, i maridar- los amb propostes típiques de la gastronomia empordanesa de la mà dels col·lectius La Cuina de l’Empordanet i La Cuina del Vent.
La tarda es completarà amb una sèrie d’activitats paral·leles entre les quals hi haurà un tast per conèixer Els Fills Bastards de l’Empordà i un tast maridatge amb patates braves de la mà de la persona que més patates braves ha tastat al país i responsable de @bravasbarcelona, a més de propostes culturals que van des d’una instal·lació artística on tecnologia i vi es donen la mà, fins a les propostes musicals de la Lola Van, un truck amb cabina de dj.
Amb aquesta jornada, la DO Empordà busca continuar enfortint la seva relació amb la restauració i reforçar uns lligams que resulten imprescindibles per aconseguir presència a una plaça tan important al mercat català com és Barcelona.
La mostra de vins de l’Empordà a la ciutat tindrà lloc el 13 i 14 de juny amb la participació de tretze cellers empordanesos que es completarà...
La cita vitivinícola de l’Empordà torna el cap de setmana del 7 i 8 de juny a Sant Martí d’Empúries amb 30 cellers de l’Empordà, 1 celler...
El grau de professionalització endegat en capítols com la comercialització o la gerència i les noves eines empresarials de què s’han dotat...
Un estudi de la fotògrafa i sommelier Clara Isamat i de l’enòleg i sommelier Jordi Esteve sobre la immigració a la vinya empordanesa ha...
La DO Empordà celebra enguany cinquanta anys de la seva creació, ja que va ser aprovada per part del Ministerio de Agricultura l’any 1975 en...
S’atorga un ajut de 5.000 euros a un projecte d’estudi relacionat amb el món del vi a l’Empordà El premi va adreçat a entitats sense...
Anna Espelt, del celler Espelt, i Carlota Pena, de Vinyes d’Olivardots, obtenen respectivament aquests reconeixements que tenen un gran prestigi en...
El tast ha tingut lloc aquest dilluns al Palau Robert de Barcelona i s’ha adreçat a professionals de la restauració i l’hostaleria. El...
El consell regulador empordanès els ha concedit els guardons Bacus Emporità i Lledoner d'Or, respectivament, per la seva decidida aposta pels...
El Consell Regulador i els cellers de la DO Empordà 'desembarquen' aquest mes de novembre a Barcelona per celebrar xefles a bars de vins de...