El Consell Regulador de la DO Empordà i els cellers empordanesos programen cada dissabte un tast a través d'Instagram dins la campanya #EmpordaDesdeCasa
El Consell Regulador de la DO Empordà i els cellers empordanesos programaran cada dissabte un tast online a través del seu canal d'Instagram dins la campanya #EmpordaDesdeCasa. El proper tast online tindrà lloc aquest dissabte 9 de maig dirigit per Oriol Rovira, del Restaurant Els Casals, amb el vins Mosst 2019, del celler Masia Serra, i 30.70 2019, del celler Hugas de Batlle. Els participants poden comprar i rebre a casa aquests vins a través de la botiga online d'Abricoc (cal fer les comandes abans de dimecres per assegurar que els vins arribin abans del dia del tast).
El Consell Regulador de la DO Empordà i els cellers empordanesos han posat en marxa la campanya #EmpordaDesdeCasa que proposa consumir vins de la denominació des de casa per mirar de reactivar les vendes que pràcticament s’han aturat. Des de mitjans del mes passat, el consell regulador i els cellers empordanesos han fet una crida perquè els seus usuaris de Facebook, Twitter i Instagram consumeixin vins empordanesos des de casa i ho comparteixin a les seves xarxes socials amb l’etiqueta #EmpordaDesdeCasa.
Diversos enòlegs, sommeliers, restauradors o artistes s'ha adherit a la campanya publicant vídeos on en primer lloc animem a la població a quedar-se a casa i després proposen un brindis amb un vi DO Empordà per agrair la feina dels col·lectius que lluiten contra el coronavirus o per donar suport a sectors, com el de la restauració, que també travessen moments molt difícils.
Segons les primeres estimacions dels cellers empordanesos, la venda de vins DO Empordà han registrat un descens mitjà del 90% des de l’aplicació de les mesures de confinament a causa de la crisi del coronavirus. Un 40% dels cellers, especialment els més petits, asseguren que la disminució és del 100%. Ara mateix, els únics punts de venda oberts són les botigues online dels mateixos cellers, les botigues de barri i supermercats i l'exportació, tot i que tots els canals registren caigudes generalitzades de la demanda. Els cellerers estan ‘molt preocupats’ per la situació però alhora actius per afrontar una realitat adversa.
L’informe, elaborat amb un ajut de Girona Excel·lent i la Diputació de Girona, identifica cinc itineraris per gaudir dels elements naturals i...
El Consell Regulador i els cellers de la DO Empordà 'desembarquen' aquest mes de novembre a Barcelona per celebrar xefles a bars de vins de...
El Consell Regulador de la denominació empordanesa programa al novembre la quarta edició d’aquesta iniciativa que permet descobrir els vins i els...
L'Empordà aconsegueix 34 medalles en el concurs dels millors vins catalans de l'any La DO Empordà ha estat la segona denominació...
Els restaurants del col·lectiu La Cuina de l’Empordanet oferiran sopars maridats amb vins dels cellers de la DO Empordà cada divendres del 6...
Els cellers empordanesos han començat els últims dies la campanya d’enguany. Els cellers de la DO Empordà han iniciat els últims dies la...
Com és tradicional en aquesta època, el Consell Regulador de la denominació empordanesa organitza la tradicional ‘Festa de la Verema’....
Les activitats tindran lloc a diversos espais de la ciutat, com les cavallerisses del Castell de Sant Ferran, la cripta de l'Auditori Caputxins...
Propietària i enòloga del celler Vinyes d’Olivardots, de Capmany, és la primera dona que dirigirà l’organisme des de la seva creació el...
Els cellers empordanesos van comercialitzar 6.017.362 ampolles l’any passat davant les 5,8 milions del 2021. El mercat gironí continua...