Visites als cellers de la DO Empordà durant la Mostra del Vi

04/09/2012
Els cellers de la DO Empordà obren les seves portes durant la Mostra del Vi que es celebra a Figueres del 7 a l'11 de setembre. Durant aquestes dies, una quinzena de cellers empordanesos ofereixen visites guiades a les seves instal·lacions amb tast de vins inclòs.

Els cellers que participen en aquesta inicitiava són: Empordàlia, Terra Remota, Cooperativa de Garriguella, Caves Peralada Botiga celler, Celler Mas Patiràs, Celler Cooperatiu d'Espolla, Celler Arché Pagès, Gelamà, Oliver Conti, Vinyes dels Aspres, Celler Can Sais, *lavinyeta, Espelt Viticultors, Mas Llunes, Celler Brugarol. 

Totes les visites es realitzen a les 11.00H del matí. Una bona part de les visites organitzades són gratuïtes, però la majoria són de pagament i els preus oscil·len entre els 5 i els 15 euros. Per a més informació o reserves cal contactar amb el Consell Regulador de la DO Empordà (972 50 75 13 o info@emporda.cat) o a l'estand de la DO durant els dies de la Mostra del Vi. 

XXVII edició de la mostra

En aquesta XXVII edició de la Mostra del Vi, l'Àrea de Promoció de l’Ajuntament de Figueres ha confirmat la presència de vint-i-nou expositors que ompliran durant cinc dies el passeig més emblemàtic de la capital de l’Alt Empordà. Aquest any es posaran a la venda 6.500 jocs de tiquets a un preu de deu euros. Cada joc de tiquets permetrà realitzar sis degustacions de vins o caves i sis més de productes d’alimentació. 

La Mostra del Vi 2012 presenta altres novetats destacades. En primer lloc una estand de la DO Empordà on es farà una promoció de l’enoturisme a la zona i a on els cellers hi podran exposar les seves ofertes relacionades amb el turisme. En segon lloc, alguns cellers aprofitaran la mostra per presentar nous productes i, finalment, es realitzarà un concurs d’aparadors amb motius vinícoles. Una iniciativa que es realitza conjuntament amb Comerç Figueres Associació.

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal