La Ruta del Vi DO Empordà acull aquest estiu una gran varietat de propostes per gaudir de l'enoturisme de forma segura

21/07/2020

La denominació empordanesa acull aquest estiu una gran varietat de propostes per gaudir de l'enoturisme de forma segura. Música entre vinyes, visites teatralitzades, sopars sota les estrelles, rutes en bicicleta, visites al jaciment a Empúries o al monestir de Sant Pere de Rodes maridades amb vins empordanesos, sopars maridats o veremes en família són algunes de les activitats programades durant aquests mesos a la Ruta del Vi DO Empordà.

A banda de les activitats puntuals, els cellers empordanesos ofereixen una diversa programació regular que inclou visita a les vinyes i al celler, àpats entre vinyes, tastos vora el mar, cursos i tallers, vinoteràpia o una completa oferta museística.  

Els organitzadors de les propostes han pres totes les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries per tal de garantir la salut dels visitants.  De fet, la pràctica de l’enoturisme és una de les activitats d’oci més recomanables i que més seguretat donen al visitant, tenint en compte que la majoria de propostes es duen a terme a l’aire lliure i en grups molt reduïts o directament de forma personalitzada.

Les activitats programades, prop d'una cinquantena, es poden consultar a l'apartat de l'agenda del web de la DO Empordà.

 

Notícies relacionades

Cercador

Historial

Click Me For A Modal