El Consell Regulador de la DO Empordà posa en marxa una nova iniciativa per oferir als seguidors de les seves xarxes socials una proposta lúdica per gaudir de l'enogastronomia des de casa en aquests temps de confinaments.
Durant els mesos de novembre i desembre, les xarxes socials de la denominació publicaran vídeos amb receptes de cuina que es maridaran amb vins empordanesos. "Divendres de queda amb la DO Empordà" és el títol d'aquest programa que inicialment constarà de sis capítols que s'emetran els divendres, del 13 de novembre i fins al 18 de desembre.
La cuinera Iolanda Bustos serà la presentadora dels primers capítols d'aquesta nova proposta audiovisuall de la DO Empordà. La xef cuinarà cada setmana una recepta diferent i escollirà dos vins empordanesos que són ideals per maridar amb el plat. En tots els casos, una botiga especialitzada oferirà el lot de vins de cada setmana perquè els seguidors puguin comprar-lo i rebre'l a casa i s'animin a fer el maridatge durant el cap de setmana.
Cada setmana, us informarem de la recepta proposada, dels vins escollits per maridar el plat i de la botiga on podeu comprar els vins.
Primer Capítol / 13 de novembre
Recepta: Xampinyons farcits de llenties i gratinats amb formatge sobre un llit de moniato i magranes
(Descarrega't els ingredients)
Vins: Amic Rosat 2018 (lledoner roig) del celler Clos d'Agon i Nereus Garnatxa 2017 (garnatxa negra) d'AV Bodeguers.
Venda del lot de vins: Abricoc
Segon capítol / 20 de novembre
Recepta: Bacallà confitat amb castanyes, codony i carbassa escalivada
(Descarrega't els ingredients)
Vins: Gran Recosind Blanc 2019 (macabeu i chardonnay) del Celler Santamaria i Zelavi 2018 (carinyenai merlot) del Celler Castelló Murphy
Venda del lot de vins: Vins Estela
Tercer capítol / 20 de novembre
Recepta: Magret d’ànec amb crocant d’avellanes, cireres d’arboç, foie i flors
(Descarrega't els ingredients)
Vins: Camino 2017 (syrah, garnatxa negra i cabernet sauvignon) del celler Terra Remota i Flow negre 2019 (carinyena, merlot i garnatxa negra) del celler Sota els Àmgels.
Venda del lot de vins: Ca l'Angel
Prop de 350 professionals han participat a Mas Marroch a la VIII Jornada de Vins DO Empordà, adreçada als professionals de la restauració,...
Del 30 de març a l’1 maig se celebrarà l’onzena edició del festival Vívid, un mes d’activitats enoturístiques a la Costa Brava. La...
Els vins empordanesos han tornat a seduir al periodista i Mestre del Vi britànic Tim Atkin, un dels experts britànics del sector més influent...
Empordà Turisme i la Denominació d'Origen Empordà (DO Empordà) comencen una nova etapa de col·laboració consolidant una aliança...
L’expresident de la denominació rep el Bacus Emporità i la fira del vi, el Lledoner d’Or, dels Premis de la DO Empordà. Els guardons...
L’informe, elaborat amb un ajut de Girona Excel·lent i la Diputació de Girona, identifica cinc itineraris per gaudir dels elements naturals i...
El Consell Regulador i els cellers de la DO Empordà 'desembarquen' aquest mes de novembre a Barcelona per celebrar xefles a bars de vins de...
El Consell Regulador de la denominació empordanesa programa al novembre la quarta edició d’aquesta iniciativa que permet descobrir els vins i els...
L'Empordà aconsegueix 34 medalles en el concurs dels millors vins catalans de l'any La DO Empordà ha estat la segona denominació...
Els restaurants del col·lectiu La Cuina de l’Empordanet oferiran sopars maridats amb vins dels cellers de la DO Empordà cada divendres del 6...